2022.december.05. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egyesül a UPC és a Monortel

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/12041"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Image1_0.thumbnail_1.jpg" border="0" alt="www.upcdigital.hu" title="www.upcdigital.hu" width="100" height="83" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.upc.hu/">www.upc.hu</a></strong></span></span> <p>Július 1-jétől egy közös cégbe egyesül a Monor Telefon Társaság Kft., a 29-es távközlési körzet telekommunikációs szolgáltatója, és a UPC Magyarország Kft., a legnagyobb hazai kábelkommunikációs vállalat. A UPC Magyarország Kft. ezáltal a Monor Telefon Társaság Kft. (Monortel, MTT) teljes körű jogutódjává válik, és így folytatja tovább tevékenységét.</p><p>

 www.upcdigital.huwww.upc.hu

Július 1-jétől egy közös cégbe egyesül a Monor Telefon Társaság Kft., a 29-es távközlési körzet telekommunikációs szolgáltatója, és a UPC Magyarország Kft., a legnagyobb hazai kábelkommunikációs vállalat. A UPC Magyarország Kft. ezáltal a Monor Telefon Társaság Kft. (Monortel, MTT) teljes körű jogutódjává válik, és így folytatja tovább tevékenységét.

 www.upcdigital.huwww.upc.hu

Július 1-jétől egy közös cégbe egyesül a Monor Telefon Társaság Kft., a 29-es távközlési körzet telekommunikációs szolgáltatója, és a UPC Magyarország Kft., a legnagyobb hazai kábelkommunikációs vállalat. A UPC Magyarország Kft. ezáltal a Monor Telefon Társaság Kft. (Monortel, MTT) teljes körű jogutódjává válik, és így folytatja tovább tevékenységét.

Közös külföldi tulajdonosa (a Liberty Global, Inc.) révén a két hazai távközlési vállalat már egy évtizede azonos cégcsoportba tartozik, ennek megfelelően az MTT emblémájában már korábban is szerepelt az a felirat, hogy a Monor Telefon Társaság Kft. a "UPC csoport tagja". Az elmúlt években a két cég fokozatos integráción ment keresztül, annak érdekében, hogy a UPC jobban támaszkodhasson a Monortel hagyományos távközlési szakértelmére és az MTT még jobban kamatoztathassa ügyfelei számára a nemzetközi háttérrel rendelkező UPC-csoportba tartozás előnyeit.

A szervezeti egységesítést követően, idén március végén a valódi belső változások kifejeződéseként a két cég közösen újította meg arculatát, és a Monortel felvette a upc telekom márkanevet.

Ennek a folyamatnak a lezárása a mostani cégösszeolvadás, melynek eredményeként a két vállalat immár jogilag is egységessé válik. A jövőben a Monor Telefon Társaság ennek megfelelően a szerződésein, a különböző nyomtatványain és számláin is UPC Magyarország Kft. néven szerepel majd. A Pest megye délkeleti részén, a monori központú 29-es körzetben nyújtott upc telekom tv, telefon, internet ADSL, internet dial-up valamint az országos hatókörű telefon, upc direct műholdas televíziós, CPS (EcoTel) és üzleti szolgáltatásokat július 1-jétől változatlan tartalommal és feltételekkel, teljes körű jogutódlással a UPC Magyarország Kft. biztosítja tovább. Az alkalmazott technológiák különbségei miatt az egyes szolgáltatási területeken továbbra is az adott (kábeles vagy rézérpáras telefonhálózati) infrastruktúrán biztosítható vezetékes szolgáltatások maradnak elérhetőek.

Mivel az összeolvadás jogfolytonosan történik, ezért minden beszállítói és előfizetői szerződés, tartozás és követelés, amely fennállt a Monor Telefon Társaság Kft.-vel szemben, hatályban marad, de immár a UPC Magyarország Kft-t kötelezi vagy jogosítja. A 29-es körzet ügyfélszolgálati irodái az összeolvadást követően is megmaradnak, sőt egy újabb irodával bővül a hálózat Gyálon. A telefonos ügyfélközpont elérhetősége 1229-ről 1429-re változik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.