2022.november.30. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Felajánlás a budapesti óvodáknak, rajzpályázat a kicsiknek

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/58265"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Gyerekek.thumbnail.JPG" border="0" width="100" height="67" /></a></span>A Kemabo és a BÚTORG Kft. (<a href="http://www.kemabo.hu/">www.kemabo.hu</a>) 2012 januárjára immáron harmadszorra újította fel és adott új profilt óbudai Bútorstúdiójának. Az új irány szlogenje „VILÁGMÁRKÁK BUDAPESTEN". </p> <p> 

gyerekek.thumbnailA Kemabo és a BÚTORG Kft. (www.kemabo.hu) 2012 januárjára immáron harmadszorra újította fel és adott új profilt óbudai Bútorstúdiójának. Az új irány szlogenje „VILÁGMÁRKÁK BUDAPESTEN".

 

gyerekek.thumbnailA Kemabo és a BÚTORG Kft. (www.kemabo.hu) 2012 januárjára immáron harmadszorra újította fel és adott új profilt óbudai Bútorstúdiójának. Az új irány szlogenje „VILÁGMÁRKÁK BUDAPESTEN".

 

dpp 0021.thumbnailA Kemabo Kft. belsőépítészeti tervezés-gyártással, irodabútor kereskedelemmel foglalkozik. Tevékenységüket teljes körű, elsősorban intézményi belsőépítészeti projektek kivitelezése jellemzi. Erősségük a berendezés egyedi, az adott térnek megfelelő megtervezése. Fő profiljuk az egyedi elgondolásokból valóságot létrehozni, legyen a feladat egyetemi előadóterem, kórház, üzlethelyiség, iroda vagy hasonló belső tér kivitelezése. A KEMABO cégcsoport az elmúlt évek során több komplett irodaépület, bankfiók, oktatási intézmény, közösségi és kiállítótér berendezését valósította meg. Az elmúlt időszakban a cég több elismerésben, köztük az ÉPÍTŐIPARI MESTERDÍJ kitüntetésben részesült (ELTE Ásványtár újáépítése).

 dpp 0019.thumbnail

1996-ban az egyszerűbb irányíthatóság miatt vált ki, és alakult Önálló céggé a BUTORG Kft. A cég az óbudai telephelyen, a KEMABO irodaház tőszomszédságában kezdte meg működését, melynek főtevékenysége az irodabútor gyártás, valamint egyedi belsőépítészeti elemek készítése. Egy ilyen szerény start után a cég lelkes ambiciózus vezetése merész célok felé tört. Pályázati pénzek segítségével modernizálta gépparkját, gyártási területét a lapszabászati tevékenységen túl, jóval nagyobb hozzáadott értéket képviselő furnéros és keményfa megmunkálás területére is kiterjesztette. Akvizíciós tevékenysége révén egyrészt piaci részesedést növelt, másrészt magasan kvalifikált szakemberekhez is jutott. Ma már nem csak a KEMABO Kft. által hozott megrendeléseket gyártja le, hanem önálló piacszerzési törekvései révén saját projekteket is bonyolít. Kiváló kapcsolatokat épít tervezőirodákkal, beruházókkal és fővállalkozókkal. Az elmúlt esztendőben több különleges munkájuk volt: többek között Vodafon szaküzletek, a nemzetközi Sample Center budapesti központja, a Vörösmarty téri Hard Rock Caffe belsőépítészete, valamint belga megrendelésre 30 ló-szállító kamion bebútorozása. Ez azt jelenti, hogy a versenylóval együtt utazó, komplett hálószobával, konyhával, fürdőszobával rendelkezik. A tájépítészet egyik különleges létesítményét, Badacsonyban a vadonatúj Bonvino hoteljét is komplettül berendezték a GEPETTO tervező iroda irányításával.

dpp 0016.thumbnail

Az elmúlt évek érdekesebb munkái, amelyek az eddigi bemutatásból még kimaradtak:

        Zelnik István – Délkelet-Ázsiai Aranymúzeum belsőépítészeti munkái

        Magyar Nemzeti Bank elnöki, alelnöki szobáinak teljes körű felújítása és bútorozása

        Magyar Nemzeti Bank Látogatóközpont belsőépítészete

        Művészetek Palotája – falburkolat készítése

        Origo Filmstúdió akusztikus falburkolatok

        Magyar Televízió Új Székháza

        Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet belsőépítészeti munkái

        Zsolnay Kulturális Negyed – Planetárium és Látogatóközpont (Pécs)

        ELTE – Dayka Gábor úti felújított épületben 600 férőhelyes kollégium részleges belsőépítészeti kialakítása

        Bank of China -Arena Corner új fiók teljes belsőépítészete

        KBC Securities és Equities – Roosevelt téri központjának bútorozása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.