Felszámolásba fordult a Bioenergia Pusztapó Kft. végelszámolása. A társaság egyik tulajdonosa Boldog István fideszes képviselő.

Felszámolásba fordult a Bioenergia Pusztapó Kft. végelszámolása. A társaság egyik tulajdonosa Boldog István fideszes képviselő.

A Bioenergia Pusztapó Kft. 2008-as létrehozása óta nem adott le egyetlen éves beszámolót sem, legalábbis ez derül ki az Opten cégadatbázisából. Tavaly elkezdődött a társaság végelszámolása, és a Cégközlöny szerint a napokban a bíróság elrendelte a felszámolását is. A cég egyik tulajdonosa Boldog István fideszes képviselő, tagtársai az osztrák Ing. Gerhard Agrinz és Lakatos Tibor. A cég ellen tavaly végrehajtást rendelt el a NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adóigazgatósága, és két éve felfüggesztették az adószámát is.

Ha a vállalkozással nem is járt eredménnyel, Kétpó polgármestereként Boldog István sikeresnek tartja magát, mert a település sok beruházást hajtott végre: a falu földgázellátása, új utak építése, intézmények felújítása, új községháza, ravatalozó, 4 db játszótér építése fűződik a nevéhez. Az Alföldi Betyárétel Főző Fesztivál alapítója és fő szervezője 2004 és 2006 között a Berettyó-Körös Többcélú Társulás elnöki tisztét is betöltötte. Ez idő alatt közel fél milliárd forintot nyertek pályázatokon, egyebek mellett a kistérségi Internet és kábel TV kiépítésére és orvosi ügyelet műszerellátására.

www.gazdasag.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük