Több szempontból is különleges esemény színhelye volt Budapesten a Nemzeti Múzeum. Cukrászdát nyitottak. No nem bent, csak a kertjében. A...
Gasztró
Mivel a meghirdetésére még igencsak a járvány ideje alatt került sor, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete az idén is...
Mostanában kezd idehaza ismertté válni egy újabb fajta virsli – a Berner. Ránézésre is más, mint az eddig megszokott, a...
Talán már önmagában a címadás nyelvi leleménye is elegendő volna, hogy felhívja a figyelmet erre a könyvre, ám a tartalma...
Igyon kávét középszerű módon vagy középszerű elkészítéssel? Netalán ez is az is? Maradhat? Sok esélye nem lesz a hamarosan felfutó...
Évről évre egyre nagyobb gondot okoz a munkaerőhiány a vendéglátásban világszerte, amit a koronavírus-járvány csak felerősít Magyarországon is. Miközben a...
A Magyar Pékszövetség idei Kenyérversenyére csaknem félszáz nevezés érkezett. Nyílt zsűrizésen dőlt el, melyek Magyarország legjobb kenyerei. Ötfős szakmai zsűri...
Izgalmas alapanyagok domináltak a Magyarország Cukormentes Tortája verseny első zsűrizésén, melyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász...
Tudvalevő dolog, hogy a vörösbort orvosszerként használtuk és ebben a korban még természetes volt, hogy a Tokaji Aszút 1-5 puttonyos...
Elrajtolt és célba is ért a magyar csapat a Bocuse d'Or Európai Válogatóján. Pohner Ádámék nagyon szépen, összeszedetten dolgoztak a...
A fogyasztói szükségletek és szokások folyamatosan változnak, de a Shell célja és elkötelezettsége az állandó átalakulás ellenére is örök: az...