A Lufthansa Csoport és a Booking.com partnerkapcsolata keretében a Lufthansa utasai törzsutas-mérföldeket gyűjthetnek, ha az LH.com webhelyen keresztül foglalnak éjszakai szállást

 

A Lufthansa Csoport és a Booking.com partnerkapcsolata keretében a Lufthansa utasai törzsutas-mérföldeket gyűjthetnek, ha az LH.com webhelyen keresztül foglalnak éjszakai szállást

 

Soha nem volt még ilyen egyszerű törzsutas-mérföldeket gyűjteni: a számláló automatikusan „pörög", mialatt az utas békésen alszik szállodai szobájában. Ez a lehetőség a Lufthansa és a Booking.com idén létrejött partnerkapcsolata keretében vehető igénybe.

 

Az éjszakai mérföldgyűjtés a következőképpen működik: az ajánlat a www.lh.com webhelyen, a „Book &Manage" (Foglalás és kezelés) terület „Hotel" lapfülén található. A Lufthansa járataira jegyet vásárló utasok a vásárlás visszaigazolásakor szálláshelyekre is kapnak ajánlatot úti céljuk közelében. A Miles & More törzsutasprogram tagjainak minden elköltött euró után egy törzsutasmérföld jár, amit a szállásról való távozás után írnak jóvá Miles egyenlegükön. Az ajánlat csak a www.lh.com webhelyen történő foglalásokra érvényes, amelyekhez Miles & More szolgáltatási kártyaszámot rendelnek hozzá a foglalási folyamat során. Visszamenőlegesen nem lehet törzsutas-mérföldeket jóváírni.

 

A világ legnagyobb online szállásfoglalási portálján, a Booking.com-on keresztül a Lufthansa utasai több mint 1 millió 100 ezer szálláslehetőséghez férnek hozzá világszerte 100 ezernél is több helyszínen. Az egyszerű diákszállásoktól a nyaralókon és apartmanokon át a luxusszállodákig terjedő, változatos kínálatban minden vendég megtalálja az igényeinek megfelelőt. A portál a belföldi és a nemzetközi járatok szabadidős és üzleti utasait is hatékonyan kiszolgálja. A Booking.com-on több mint 114 millió friss értékelés segít a vendégeknek kiválasztani és lefoglalni az ideális szállást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük