2022.október.03. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Gyurcsány Ferenc rendkívüli sajtótájékoztatója: Bemutatja Bencze József országos rendõrkapítányt

2 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/2070"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Gyurcsány.thumbnail.jpg" border="0" alt="Gyurcsány Ferenc" title="Gyurcsány Ferenc" width="100" height="71" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Gyurcsány Ferenc és Bencze József kijelölt rendõrfõkapitány</strong></span></span> <p>Gyurcsány Ferenc beszéde a ma dálutáni -2007-05-29- rendkivüli sajtótájékoztatón:</p><p> </p><p> </p><p>

  gyurcsány ferencGyurcsány Ferenc és Bencze József kijelölt rendõrfõkapitány

Gyurcsány Ferenc beszéde a ma dálutáni -2007-05-29- rendkivüli sajtótájékoztatón:

 

 

  gyurcsány ferencGyurcsány Ferenc és Bencze József kijelölt rendõrfõkapitány

Gyurcsány Ferenc beszéde a ma dálutáni -2007-05-29- rendkivüli sajtótájékoztatón:

 

 

Tisztelt Hölgyem és Uraim!

Szabadság és rend – ezt a kifejezést használtam akkor, amikor pár nappal ezelõtt bemutattam önöknek az igazságügyi és rendészeti miniszter-jelöltet, Takács Albert urat. Ma ugyanezt tudom megismételni önöknek: szabadság és rend – ez az, amelynek bõvítését, elmélyítését és garantálását várom az új országos fõkapitánytól. Olyan emberre és olyan emberekre kell bízni a rendõrség vezetését, aki és akik képesek megerõsíteni, helyreállítani a polgárok bizalmát a rendõrség iránt és képesek visszaadni és megerõsíteni a rendõrök önbizalmát is.

Szeretném bejelenteni, hogy Petrétei Józseffel és Takács Alberttel történt egyeztetést követõen, velük való egyetértésben Bencze József urat, a Vám- és Pénzügyõrség rendészeti fõigazgatóját kérem fel országos rendõrfõkapitánynak.

Bencze József felkészült szakember, komoly tapasztalatokat szerzett a rendõrségen belül és más területeken is. Azt várom tõle, hogy keményen, határozottan és emberséggel vezesse a testületet. Bencze tábornok úr pénzügyõr egyenruháját hamarosan lecseréli, és újra rendõr egyenruhát fog hordani. A tábornok úr a Vám- és Pénzügyõrség egyik vezetõjeként sikeresen küzdött a feketegazdaság ellen. A rendõrség élén legalább ilyen sikeresnek kell lennie a bûnözéssel szemben. Az a dolga, hogy minden tekintetben európai rendõrséget teremtsen, hogy olyan rendõrségünk legyen, amelyben maradéktalanul bízhatunk, és amelyre büszkék lehetünk.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.