2022.november.28. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Harmónia Átriumpatika

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78609"><img class="image image-_original" src="/files/images/harm%20(1).jpg" border="0" width="482" height="368" /></a></span>Most szombaton, 2014. március 22-én a Harmónia Átriumpatika jóvoltából újra egész napos rendezvényen ismerkedhetünk a testi-lelki felfrissülés és harmónia elérésének módszereivel a Váci utcai Millennium Centerben. A rendezvényen előadást tart - mások mellett - Müller Péter, Soma Mamagésa és Varga Gábor. A rendezvény háziasszonya Dobó Kata.</p> <p> 

harm%20(1)Most szombaton, 2014. március 22-én a Harmónia Átriumpatika jóvoltából újra egész napos rendezvényen ismerkedhetünk a testi-lelki felfrissülés és harmónia elérésének módszereivel a Váci utcai Millennium Centerben. A rendezvényen előadást tart – mások mellett – Müller Péter, Soma Mamagésa és Varga Gábor. A rendezvény háziasszonya Dobó Kata.

 

harm%20(1)Most szombaton, 2014. március 22-én a Harmónia Átriumpatika jóvoltából újra egész napos rendezvényen ismerkedhetünk a testi-lelki felfrissülés és harmónia elérésének módszereivel a Váci utcai Millennium Centerben. A rendezvényen előadást tart – mások mellett – Müller Péter, Soma Mamagésa és Varga Gábor. A rendezvény háziasszonya Dobó Kata.

 

Az egész napos programsorozat célja, hogy hasznos tanácsokkal és gyógymódokkal lássák el a rendezvény résztvevőit, akik érdeklődően nyitottak a harmonikus, valamint kiegyensúlyozott élethez szükséges alternatív és gyógyászati módszerek iránt.

Testi-lelki harmónia és megújulás a város szívében. Azonnali tanácsok a könnyebb és egészségesebb mindennapokért és ingyenesen kipróbálható reform megoldások.

 

A rendezvényen szakmailag elismert kiállítók látják el izgalmas és működő megoldásokkal az egészséges életvitel iránt fogékony, de a gyógyászati és alternatív praktikákkal eddig még csak ismerkedő közönséget. Az eseményen különböző diagnosztikai és mérőműszereket is bemutatnak, valamint olyan szellemi irányzatokat és mozgásterápiákat, amelyek segíthetnek  egészségesnek maradni vagy éppen gyógyulni.

 

A kiállítók jóvoltából több mint 50.000 Ft értékben próbálhatnak ki a látogatók termékeket és szolgáltatásokat, a többi között jógaórákat (gerincoldó jóga, stresszoldó jóga, gyerekjóga). Minden látogató kap egy 6 alkalmas Bioptron fényterápiás bérletet (18.000 Ft). Lesz professzionális Bio Elektromos Impedencia mérés, valamint tanácsadás (10.000 Ft). A színes paletta része még számtalan termékminta, kóstoltatás, ingyenes konzultációk és tanácsadás, ingyenes irodai székmasszázs, családlélek-gyógyítás.

 

A szervezők a hangsúlyt elsősorban az azonnal hasznosítható információk átadására fektetik, éppen ezért a kiállítás és a vásár mellett fontos szerepet kapnak a pódiumbeszélgetések. Az esemény szervezői olyan elismert előadókat kértek fel, mint Müller Péter író, Soma Mamagésa, Varga Gábor hatóanyag kutató vagy Somogyi Péter Lélekszerelő. Az előadók segítenek megtalálni a harmóniát a külvilággal, önmagunkkal, párunkkal.

 

A Harmónia Átriumpatika csapata nem csak a felnőttekre, de a gyerekekre is gondolt. Lesz gyermekjóga, gyermekfoglalkozás, szülő-gyerek tanácsadás és terápiák. A belépés 14 éves korig ingyenes.

 

A harmónianap háziasszonya Dobó Kata, aki március 22-én délelőtt 10 órakor nyitja meg a rendezvényt. Ezt követően kezdődnek az interaktív pódiumbeszélgetések, hiszen az előadóktól kérdezni is lehet majd.

 

Néhány kedvcsináló, érdekes téma a rendezvény kínálatából:

 

Dr. Gyürüs József

– A láthatatlan és megfoghatatlan környezeti terhelések hatása aZ élő szervezetre

Müller Péter

– Férfiélet, Női sors.

Dr. Varga lászló

– Hierarchiák a szervezet működésében

Nánási Gabriella

– Mi a baj a fogyókúrával? – Edd szexire magad!

Dr. Kristóf Margit

-Természetes hatóanyagok: az új SuperFood összetevői

Varga Gábor

– Immunrendszer, kultúra és lélek

Cser Zoltán

– Négyféle betegség, négyféle gyógymód

Soma Mamagésa

– Új egyensúly – Fordulópont a férfi-nő viszonyában (A megváltozott férfi-női kapcsolati és

  szerepminták). Az előadás után Soma válaszol a közönség kérdéseire.

 

2014. március 22. 10:00-20:00

Harmónia Átriumpatika

Belépőjegy: 1500 Ft, melyből 500 Ft a helyszínen lefogyasztható.

Millennium Center

1052 Budapest, Váci utca 19.

 

http://sensationevent.hu/harmonia-atriumpatika-2014/

https://hu-hu.facebook.com/HarmoniaAtriumpatika

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.