A legjobb hazai szakértők bevonásával System Center 2012 és SQL Server 2012 szakmai konferenciát szervez a Microsoft Magyarország. A rendezvényen, amelyen a részvétel ingyenes, hazánkban elsőként mutatkozik be a Windows Server "8" Beta verziója.

 

A legjobb hazai szakértők bevonásával System Center 2012 és SQL Server 2012 szakmai konferenciát szervez a Microsoft Magyarország. A rendezvényen, amelyen a részvétel ingyenes, hazánkban elsőként mutatkozik be a Windows Server "8" Beta verziója.

 

A Jövő adatközpontja címmel szervez konferenciát április 25-én a Microsoft Magyarország, amelyen a legjobb hazai szakértők előadásában, részletes és látványos demókban és szigorúan szakmai előadásokon mutatkoznak be a Microsoft szerverplatformjának megújult komponensei. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A közönség az adatközpont minden egyes elemét, a szerver operációs rendszertől kezdve a virtualizáción és a rendszerfelügyeleten át egészen az adatbázisok és adattárházak területéig megismerheti.

 

Az eseményt Papp István, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója nyitja meg. Utána két külön teremben folytatódik a rendszermenedzsment és a virtualizáció, valamint az SQL Server 2012 területeinek bemutatása. Az eseményt egy-egy plenáris előadás nyitja és zárja: mindkettőben a Windows Server "8" lesz a főszereplő.

 

 „Áprilistól már mindenki számára elérhetővé válik a System Center 2012 és az SQL Server 2012 végleges változata. Mindkét termék számos új funkciót, tulajdonságot kapott: a System Center 2012-ben egyebek mellett a virtualizáció, a privát felhő, a szolgáltatásfelügyelet és az eszközfelügyelet újult meg. Az SQL Server 2012 esetében az önkiszolgáló üzleti intelligencia, az adattárházak, a magas rendelkezésre állás, az üzemeltetés és a teljesítményhangolás kap majd hangsúlyos szerepet. A konferencián kiemelten foglalkozunk a Windows Server "8" bétájával is, amely a legfontosabb, legjelentősebb újdonságokat felvonultató szerveroperációs rendszer lesz a Windows 2000 Server megjelenése óta" – fogalmazott Polner Tamás, a Microsoft Magyarország Szerver Üzletágának vezetője.

 

A Jövő adatközpontja konferencia

  • időpontja: 2012. április 25., szerda, 9:30-17:00 (regisztráció 9:00-tól)
  • helyszíne: Lurdy Ház, Palace mozi (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

A részletes program és a regisztráció az alábbi linken érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük