2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

HOLDVIOLA: KARÁCSONYI KONCERT A MILLENÁRISON — 2011. december 27. kedd – 20 óra

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56665"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/holdviola-sajtofoto-2011.thumbnail.jpg" border="0" width="71" height="100" /></a></span>A múlt évi nagy sikerű, telt házas év végi koncertjük után ezúttal is a Millenáris Teátrumban karácsonyozik együtt a rajongóival és zárja az évet a miskolci HOLDVIOLA produkció. Barta Zsófi, Farkas Péter és Gál Lajos alkotta trió ismét egy különleges estére készül.</p> <p> 

A múlt évi nagy sikerű, telt házas év végi koncertjük után ezúttal is a Millenáris Teátrumban karácsonyozik együtt a rajongóival és zárja az évet a miskolci HOLDVIOLA produkció. Barta Zsófi, Farkas Péter és Gál Lajos alkotta trió ismét egy különleges estére készül.

 

A múlt évi nagy sikerű, telt házas év végi koncertjük után ezúttal is a Millenáris Teátrumban karácsonyozik együtt a rajongóival és zárja az évet a miskolci HOLDVIOLA produkció. Barta Zsófi, Farkas Péter és Gál Lajos alkotta trió ismét egy különleges estére készül.

 

2011. december 27-én, kedden este 20 órától kezdődő nagykoncerten a zene, a tánc és a vizuális effektek mellett – mint új műsorelem – hangsúlyos lesz az irodalmi elemek használata is. Vendégművészként Hámori Gabriella színésznő fogadta el a zenekar felkérését, így közreműködésével prózai elemekkel fűszerezi majd meg az előadást.

 

Zeneileg is kuriózumra számíthatunk: hazánkban egyedülállóan élőben, térhatású hangrendszeren szólalnak majd meg a dalok, amely a zenei kiadványok 5.1-es hangzásának felel meg. Az előadás szerves része lesz ezúttal is a tánc, melyben újra segítsükre lesznek a Szinvavölgyi Néptáncműhely táncosai.

 

A karácsonyi hangulatra a csapat egy exkluzív új dallal is készül "Fényes csillag" címmel, mely a napokban debütált az országos rádiók műsorán. Az élő hangzásra eddig is sokat adó HOLDVIOLA most egy 30 fős szimfonikus zenekart is bevont a felvételekbe, méghozzá Pejtsik Péter vezénylésével. Rajtuk kívül közreműködik még a Kisharang harangegyüttes: a tizenegy fiatalt Lajhó Gyula instruálta, valamint a dalban hallható még Halasi Dóra gyönyörű hárfajátéka. A dal várhatóan a karácsonyi időszak egyik legszebb felvétele lesz!

 

Egyfajta előzetesként pedig már a boltokban is megtalálható a HOLDVIOLA legújabb koncert CD-je és DVD-je, melyet épp egy éve ugyanezen a helyszínen rögzítettek: a Millenárison adott 2010-es karácsonyi előadás anyaga kapható immár CD és DVD formában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.