2024.április.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

HTC HD MINI – bemutatták Barcelonában

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/36948"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/HD%20mini-Black.thumbnail.jpg" border="0" alt="HD mini" title="HD mini" width="67" height="100" /></a><span style="width: 65px" class="caption"><strong>HD mini</strong></span></span> <p> HTC Corporation barcelonában bemutatta a  HTC HD minit, egy HTC Sense alapú Windows Phone-t, ami a HTC HD2 népszerű szolgáltatásait hozza el kompakt dizájn formájában.</p><p>

 hd miniHD mini

 HTC Corporation barcelonában bemutatta a  HTC HD minit, egy HTC Sense alapú Windows Phone-t, ami a HTC HD2 népszerű szolgáltatásait hozza el kompakt dizájn formájában.

 hd miniHD mini

 HTC Corporation barcelonában bemutatta a  HTC HD minit, egy HTC Sense alapú Windows Phone-t, ami a HTC HD2 népszerű szolgáltatásait hozza el kompakt dizájn formájában.

"A HTC HD2 iránti igény felülmúlta várakozásainkat. A HTC HD mini olyan felhasználói igényen alapul, ami a HTC HD2 képességeit és felhasználói élményét egyesíti egy kompakt dizájnban." – mondta el Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója. "A HTC Sense és a Windows Phone egyesítése a HD mini és a HD2 kapcsán olyan megoldást kínál a felhasználóknak, ami egy tökéletesen megtervezett és könnyen használható Windows Mobile képében jelenik meg."

A HTC HD mini széleskörű felhasználhatóságáról és egyedi dizájnjáról ismerhető fel. A készülék illeszkedésénél használt anyagok külsőleg nem érzékelhetőek, a kiváló minőségű mestermunkának köszönhetően. A feltűnő dizájn az akkumulátor fedelén is láttatja magát, ennek eltávolításakor ugyanis fény derül az élénksárga színű belső szerkezetre.

A HTC HD mini a HTC Sense-en alapul. A HTC Sense fejlesztése közben végig az volt a cél, hogy az eredmény az emberek életét jobbá tehesse különféle innovációk segítségével, három alapelvet követve: Make it Mine (Önmagadra szabva), Stay Close (Akikről mindent tudni akarsz), és Discover the Unexpected (Élvezd a meglepetéseinket).

A HTC HD mini – a HTC HD2-höz hasonlóan – kommunikációjának középpontjába helyezi a felhasználót, teljes Outlook integrációval kiegészülve. Segít kapcsolatban maradni a barátokkal és ismerősökkel azáltal, hogy pillanatképet mutat a folyamatban lévő párbeszédekről függetlenül attól, hogy hívás, sms, státuszüzenet vagy e-mail formájában érkezett-e. A HTC Windows alapú Twitter alkalmazása, a HTC Peep pedig a rövid szöveges üzenetek megosztásában és követésében lehet segítségünkre.

HTC HD mini kapacitív kijelző segít a weboldalak, a Microsoft® Office fájlok, PDF dokumentumok és képek nézegetésében, felnagyításában, újraméretezésben mindössze egyetlen ujjmozdulattal. 3G szélessávú kapcsolatán keresztül a készülék saját Wi-Fi csatlakozást tesz lehetővé a számítógép és más berendezések számára. A Windows® Marketplace for Mobile segítségével pedig tovább bővíthetők és testre szabhatók az alkalmazások száma és témája.

Az új HTC HD mini az európai és ázsiai piacokra várhatóan április elejétől érkezik.

A HTC HTC HD mini a készülékgyártó hivatalos youtube oldalán videó formájában is bemutatkozik:

http://www.youtube.com/user/htc?blend=1&ob=4#p/a/u/2/eTtCGiykDW0

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.