2022.december.04. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Húsz éve tart egy gépgyártó cég felszámolása

1 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57965"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/fffff.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="54" /></a></span>Húsz éve, 1992-ben kezdődött a Hajdúsági Gépgyártó Vállalat felszámolása, mindeddig nem sikerült lezárni.

fffff.thumbnailHúsz éve, 1992-ben kezdődött a Hajdúsági Gépgyártó Vállalat felszámolása, mindeddig nem sikerült lezárni.

fffff.thumbnailHúsz éve, 1992-ben kezdődött a Hajdúsági Gépgyártó Vállalat felszámolása, mindeddig nem sikerült lezárni.

A társaság két felszámolócéget és hat felszámolóbiztost „fogyasztott el", a bíróság most jelölte ki a hetediket. A Takarék Vagyonkezelő, Csődmenedzser és Felszámoló Rt. időközben meg is szűnt, a Seratus Vagyonkezelő Zrt. -re vár a feladat, hogy törölhető legyen a társaság a cégjegyzékből. Két éve hirdették meg a vállalat ipartelepét, amit korábban már a Mezőgép Kft. már megvett, élve elővásárlási jogával, de miután a szükséges telekmegosztás megoldhatatlannak bizonyult, új pályázatot írtak ki. A társaság mezőgazdasági és erdészeti gépek gyártásával foglalkozott, magánszemélyek kezében volt.

www.gazdasag.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.