2022.augusztus.16. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Idén már 3 új éttermet nyitott a BURGER KING®, és az üzemeltetők további egységeket terveznek szerte az országban

2 perc olvasás

image12_8.jpgA kecskeméti, zalaegerszegi és budaörsi terjeszkedés után az étteremlánc további üzletek nyitását tervezi, a következő 5 évben akár 20 új Burger King várható országszerte.

A kedvező piaci környezet, az egyre növekvő fogyasztás és a trendekkel való lépéstartás segíti a Magyarországban már 27 éve működő BURGER KING®folyamatos terjeszkedését. A cég üzleti modellje, amely több évtizedes távlatban gondolkozik, tehát ilyen időszakra köt bérleti szerződést befektetőivel, már nyitás óta sikeres. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy az étteremlánc által kiválasztott helyszínt a fejlesztő megvásárolja vagy hosszú távra – akár több mint 50 évre bérbe veszi.Az ingatlanfejlesztő partnereka BURGER KING®iránymutatása szerint építi fel az épületet és a hozzá tartozó, általában 2500 m2-es területet a szükséges létesítményekkel, utakkal, parkolókkal. A hosszú távú üzemeltetést viszont már az étterem csapata végzi. Az utóbbi években egyre nagyobb alapterületű Burger Kingek épülnek, de a meglévő éttermeket is 2-3 évente újítják fel, sok esetben bővítik is.

Dara Zsolt, a magyarországi BURGER KING® éttermeket üzemeltető Fusion Befektetési Zrt. vezérigazgató-helyettese szerint az étteremlánc folyamatosan alkalmazkodott az elmúlt évtizedekben is a változó vásárlói igényekhez, bár még nem látja, hogy 25-30 év múlva mi lesz a kínálat éttermekben, de azt biztosan tudja, hogy ételeik magas technológiai sztenderdek alapján készülnek, és lépést fognak tartani a jövő elvárásainak.

„Eddigi terjeszkedésünk sikeres volt, az elmúlt 27 évben megnyitott éttermeink ma is működnek, és szerte az országban keresünk új lehetőségeket, főként a megyeszékhelyeken, Budapest és környékén”- tette hozzá Dara Zsolt.

 

https://www.facebook.com/BurgerKingHU/

https://www.youtube.com/user/BURGERKINGHUNGARY

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.