2022.05.20.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

II. Szauna Szeánsz® Oscar közép-magyarországi középdöntő

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56497"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_432.thumbnail.jpg" border="0" width="69" height="100" /></a></span>Vasárnap véget ért a II. Szauna Szeánsz® Oscar közép-magyarországi középdöntője.A nyilvános versenyen a szakmai zsűri mellett a vendégek is pontozták a szaunamestereket. Elsősorban a szaunamesterek szakmai felkészültségét, a szaunázáshoz kapcsolódó ismereteiket, kommunikációs készségüket, kreativitásukat értékelték.

Vasárnap véget ért a II. Szauna Szeánsz® Oscar közép-magyarországi középdöntője.A nyilvános versenyen a szakmai zsűri mellett a vendégek is pontozták a szaunamestereket. Elsősorban a szaunamesterek szakmai felkészültségét, a szaunázáshoz kapcsolódó ismereteiket, kommunikációs készségüket, kreativitásukat értékelték.

Vasárnap véget ért a II. Szauna Szeánsz® Oscar közép-magyarországi középdöntője.A nyilvános versenyen a szakmai zsűri mellett a vendégek is pontozták a szaunamestereket. Elsősorban a szaunamesterek szakmai felkészültségét, a szaunázáshoz kapcsolódó ismereteiket, kommunikációs készségüket, kreativitásukat értékelték.

A nagyon jó hangulatban lezajlott versenyen résztvevő szaunamesterek, különleges Szauna Szeánszokat® mutattak be.

A fényképen, balról jobbra:: Mikocsics Brigitta - Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum,   Nagy Bálint-Spirit Hotel Thermal Spa, Tölgyessy Eszter-Tamási Thermal Spa,   Darabos Gábor-Hotel Karos Spa, Vadász Júlia-Aquaworld BudapestA fényképen, balról jobbra:: Mikocsics Brigitta – Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, Nagy Bálint-Spirit Hotel Thermal Spa, Tölgyessy Eszter-Tamási Thermal Spa, Darabos Gábor-Hotel Karos Spa, Vadász Júlia-Aquaworld Budapest

 

Darabos Gábor a Hotel Karos Spa**** szaunamestere, nagyszerű legyezés technikájával élénkítette,  gyógyfüvekkel radíroztatta a résztvevők bőrét majd ezt követően gyógynövényes teával frissítette őket.

Vadász Júlia az Aquaworld Budapest szaunamestere nem csak a legyezéseivel, hanem a sütőtökös, tökmagos peelingező készítményével is elkápráztatta a vendégeket, amely után sütőtökkel és puncs itallal is kínálta a jelenlévőket.

Mikocsics Brigitta a Bükfürdői Gyógy- és Élménycentrumból a nagyszerű kommunikációs készségén kívül, mézes-avokádós szeánszával bűvölte el a vendégeket és puhította bőrüket. Hűsítőül narancsos-citromos itallal kedveskedett.

Tölgyessy Eszter a Tamási Thermal Spa szaunamestere, mézes szeánszával kedveskedett és ápolta a jelenlévők bőrét, kellő forróságot teremtve a szaunában. Szaloncukorral édesítette tovább a pillanatokat.

Vadász Júlia döntőbe tovább jutott szaunamesterVadász Júlia döntőbe tovább jutott szaunamester

A versenyt záró szaunamester is tartogatott meglepetést. Nagy Bálint a Spirit Hotel Thermal Spa***** szaunamestere a Vidám pikáns pálinkás szeánsz nevéhez hűen kellemes, vidám hangulatot teremtett a szaunában. Nagyszerű különleges szeánszával nehéz feladat elé állította a zsűrit és közönséget is.

A szaunamesterek a résztvevők minden érzékszervét stimulálták, akik kellemesen elpilledve, jó hangulatban távoztak a verseny helyszínéről, az Aquaworld Budapest szaunavilágából. A döntő még hátra van, amely a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum szaunarészlegében kerül megrendezésre.

Mikocsics Brigitta döntőbe tovább jutott szaunamesterMikocsics Brigitta döntőbe tovább jutott szaunamester

A döntőbe továbbjutott szaunamesterek közép – Magyarországról:
Vadász Júlia – Aquaworld Budapest szaunamestere
Mikocsics Brigitta a Büki Gógy- és Élménycentrum szaunamestere

A Szauna Szeánsz® Oscar címet a verseny végén egyetlen egy szaunamester viselheti majd 1 éven keresztül.

 www.szauna-szeansz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.