2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Indul a Balatoni Nyár Hírek a magyar tengerről minden este az m1-en

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/13930"><img class="image thumbnail" src="/files/images/csorba.thumbnail.jpg" border="0" alt="Csorba Viktória műsorvezető" title="Csorba Viktória műsorvezető" width="100" height="67" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Csorba Viktória műsorvezető</strong></span></span>Idén is folytatódik az MTV egyik legsikeresebb műsora, a Balatoni Nyár. A Labdarúgó Eb nyitónapjától az Olimpia zárónapjáig, azaz június 7-étől augusztus 24-éig minden este friss hírek várják a tópartra készülőket a félnyolcas Híradó után.</p><p>

csorba viktória műsorvezetőCsorba Viktória műsorvezetőIdén is folytatódik az MTV egyik legsikeresebb műsora, a Balatoni Nyár. A Labdarúgó Eb nyitónapjától az Olimpia zárónapjáig, azaz június 7-étől augusztus 24-éig minden este friss hírek várják a tópartra készülőket a félnyolcas Híradó után.

csorba viktória műsorvezetőCsorba Viktória műsorvezetőIdén is folytatódik az MTV egyik legsikeresebb műsora, a Balatoni Nyár. A Labdarúgó Eb nyitónapjától az Olimpia zárónapjáig, azaz június 7-étől augusztus 24-éig minden este friss hírek várják a tópartra készülőket a félnyolcas Híradó után.

A Balatoni Nyár mindennap friss információkat nyújt a Magyarország legrangosabb nyaralóhelyén zajló eseményekről, valamint a szálláskereséstől az eligazodásig ötletekkel és programajánlatokkal segíti a magyar tengernél nyaralókat, illetve a tóhoz készülőket.

csorba viktória és gmoser zoltánCsorba Viktória és Gmoser ZoltánA hazai televíziózásban egyedülálló kezdeményezést Kert Attila, a Magyar Televízió hírigazgatója hívta életre. „A nézőink körében és szakmailag is nagy sikert aratott a tavalyi Balatoni Nyár sorozat. Egyértelmű volt, hogy folytatjuk. A június eleji indulással idén ráadásul hosszabb időszakot fog át a műsor. Az a kétmillió utazó, aki a Balaton választja, az m1-en korrekt tájékoztatást kap" – mondta a hírigazgató.

a stábA stábA hét minden napján, az esti Híradó után jelentkező műsorban a helyszíni tudósítások, közlekedési hírek, szabadidős és kulturális ajánlók mellett az időjárásról, a vízminőségről is beszámolnak az MTV munkatársai. Az aktualitásokról, a pontos és első kézből származó információkról a Magyar Televízió kitelepült stábja és a tó körül cirkáló riporterei gondoskodnak, akik a pécsi, szegedi és miskolci körzeti stúdió munkatársaival közösen készítik a műsort. A Balatoni Nyár stúdióját ezúttal Balatonaligán, a kikötő mellett alakítja ki a köztévé, ahonnan – kétheti váltásban – Csorba Viktória (31) és Gmoser Zoltán (30), a Híradó riporterei köszöntik a képernyő előtt ülőket.

A Balatoni Nyár előkészületei már hetek óta zajllottak, így a kezdésre, június 7-ére már összeszokott stáb várta az érdeklődőket. Csorba Viktória – aki hét évvel ezelőtt a nemzeti főadó miskolci stúdiójában kezdte tévés pályafutását – eddig főként rendkívüli helyzetekről, árvizekről, természeti katasztrófákról tudósította a Híradót. Gmoser Zoltán 2004 óta főállású riporter, szakterülete a környezetvédelem és a közlekedés, de bűnügyi tudósításokat is készített. A Híradóban és a Kékfényben is láthatták, hallhatták a nézők.

A tavalyi műsor népszerű volt: 2007 nyarán 116 helyszíni riportot, 174 programajánlót és 50 élő Híradó bejelentkezést közvetített az MTV a Balaton partjáról. Az ötperces magazint esténként közel hétszázezren kísérték figyelemmel.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.