2022.01.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ingyenes becsüsnap Fraknó várában

1 min read
 <span class="inline left"><a href="/node/1351"><img class="image thumbnail" src="/files/images/verhuellt_000.thumbnail.jpg" border="0" alt="Fraknói vár" title="Fraknói vár" width="100" height="75" /></a></span> <p>Az 1766-ban alapított neves aukciósháznak, a Christie's-nek a szakemberei május 5-én ingyenes szaktanácsadással várták a Fraknó várába érkezõ embereket és ?kincseiket".</p><p>

 Fraknói vár

Az 1766-ban alapított neves aukciósháznak, a Christie's-nek a szakemberei május 5-én ingyenes szaktanácsadással várták a Fraknó várába érkezõ embereket és ?kincseiket".

 Fraknói vár

Az 1766-ban alapított neves aukciósháznak, a Christie's-nek a szakemberei május 5-én ingyenes szaktanácsadással várták a Fraknó várába érkezõ embereket és ?kincseiket".

A kincseket a fellegvár újonan helyreállított díszszalonjában becsülték fel a szakemberek. A Christie's szakemberei, Frederik Schwarz (óra és ékszer), Tjabel Klok (mûtárgyak és képek) és Arne Everwijn (19. századi festmények) ismét felfedeztek néhány említésre méltó darabot, mint például 5 litográfiát Toulouse Lautrec-tõl vagy egy antik kaukázusi szõnyeggyûjteményt.

Most elõször használták ki ekkora mennyiségben a szomszédos országban, Magyarországon élõk is a lehetõséget, hogy értékes információhoz jussanak a családi erekjékkel kapcsolatban.

A néhány éve megrendezésre kerülõ, nagy sikerû ingyenes rendezvénysorozat 2007-ben folytatódik Fraknó várában; a Sotheby's szakemberei augusztus 4-én 10.00 és 16.00 óra között a Dorotheum becsüsei pedig szeptember 1-jén szintén 10.00 és 16.00 óra között várják az érdeklõdõket.

http://www.esterhazy.at/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük