2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Januárban jön a mobilEST!

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> 72 544x376 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p style="text-align: justify; line-height: 105%" class="MsoNormal"> </p><table border="1" cellspacing="0" cellpadding="0" class="MsoTableGrid" style="border-collapse: collapse; border: medium none"><tbody><tr><td width="307" valign="top" style="width: 230.45pt; border: 1pt solid windowtext; padding: 0cm 5.4pt"><span class="inline inline-left"><a href="/node/56724"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_436.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="18" /></a></span></td> <td width="307" valign="top" style="width: 230.45pt; border-width: 1pt 1pt 1pt medium; border-style: solid solid solid none; border-color: windowtext windowtext windowtext -moz-use-text-color; -moz-border-top-colors: none; -moz-border-right-colors: none; -moz-border-bottom-colors: none; -moz-border-left-colors: none; -moz-border-image: none; padding: 0cm 5.4pt"> <p style="text-align: justify; line-height: 105%" class="MsoNormal"><em><span style="font-size: 10.5pt; line-height: 105%; color: black"> </span></em><span class="inline inline-left"><a href="/node/56725"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image2_311.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="72" /></a></span></p> </td> </tr> </tbody></table> <p>Januárban megérkezik a felhasználók telefonjára az Est Lapok programkalauza, a mobilEST, amelyben a teljes budapesti és országos programlista böngészhető és kereshető lesz. Az alkalmazást az EST MEDIA és a Vodafone Magyarország közösen, hosszú távú stratégiai együttműködésben vezeti be a piacra: a mobilEST mindenkinek ingyenes lesz, de a Vodafone-előfizetők többletszolgáltatásokat és exkluzív tartalmakat kapnak.</p> <p><strong> </strong>

 

 

Januárban megérkezik a felhasználók telefonjára az Est Lapok programkalauza, a mobilEST, amelyben a teljes budapesti és országos programlista böngészhető és kereshető lesz. Az alkalmazást az EST MEDIA és a Vodafone Magyarország közösen, hosszú távú stratégiai együttműködésben vezeti be a piacra: a mobilEST mindenkinek ingyenes lesz, de a Vodafone-előfizetők többletszolgáltatásokat és exkluzív tartalmakat kapnak.

 

 

 

Januárban megérkezik a felhasználók telefonjára az Est Lapok programkalauza, a mobilEST, amelyben a teljes budapesti és országos programlista böngészhető és kereshető lesz. Az alkalmazást az EST MEDIA és a Vodafone Magyarország közösen, hosszú távú stratégiai együttműködésben vezeti be a piacra: a mobilEST mindenkinek ingyenes lesz, de a Vodafone-előfizetők többletszolgáltatásokat és exkluzív tartalmakat kapnak.

 

mobilEST néven okostelefonos programkalauzt indít 2012 januárjában a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett EST MEDIA Nyrt. (BÉT, ESTMEDIA) leányvállalata, a Pesti Est Kft. A fejlesztés a cég és a Vodafone Magyarország Zrt. közötti stratégiai együttműködés első lépése.

 

A felhasználók akár a teljes, országos Est programadatbázist is böngészhetik, vagy tetszés szerinti ajánlót állíthatnak össze az érdeklődési körüknek megfelelő programokból azokban a városokban, amelyekben élnek és megfordulnak. A mobilEST először androidos és iPhone-os verzióban jelenik meg, de hamarosan más operációs rendszereken és táblagépekhez igazított felülettel is elérhető lesz.

 

Az alkalmazás mindenki számára ingyenesen elérhető lesz, a Vodafone előfizetői ugyanakkor extra szolgáltatásokhoz és exkluzív tartalmakhoz is hozzáférhetnek. A mobilEST jelzi az egyre bővülő Vodafone Keddel kedvezményesen elérhető rendezvényeket, üzleteket és helyszíneket, és szorosan integrálják az alkalmazásba a Vodafone több millió számot tartalmazó Zenetár szolgáltatását is. „Ahhoz, hogy az okos készülékek valóban megváltoztathassák a hétköznapjainkat, a készülékeken kívül egy kellően erős hálózatra és professzionális magyar nyelvű mobilos tartalomra is szükség van. Az EST MEDIA-val kötött partnerséggel a Vodafone úttörő szerepet visz abban, hogy mindkettőt megadja ügyfeleinek" – értékelte Szabó Béla, a Vodafone Magyarország márkaigazgatója az együttműködés első lépését.

 

Az EST MEDIA a mobilEST-tel a nyomtatott programkalauzok és azok online változata mellett egy újabb, mindenkor "kéznél levő" csatornán juttathatja majd el a hasznos és releváns tartalmait a közönséghez, illetve újabb hatékony felületeket tud kínálni az aktív és az átlagosnál többet költő fogyasztókat megszólítani kívánó hirdetők számára.

 

„Bulgáriában és Romániában már bevezettük a célcsoport meghatározó médiamárkáinak okostelefonos verzióit. Ezeket a tanulságokat is felhasználva indíthatjuk el ezt a nagyon fontos új terméket legfontosabb piacunkon, Magyarországon. A Vodafone Magyarország pedig meghatározó technológiai szereplőként abban segít, hogy hatékonyan és gyorsan minél nagyobb közönséghez juttassuk el ezt az innovatív megoldást. A régiós tapasztalatok és az előzetes szakmai vélemények alapján biztos vagyok benne, hogy a mobilEST itthon is elsöprő sikert arat" – mondta el Pankotai Csaba, az EST MEDIA Nyrt. vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.