2024.március.04. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Jelentős gyógyászati segédeszköz adomány Elektromos mopedekkel és kerekesszékekkel is segít a Teva Gyógyszergyár Zrt.

2 perc olvasás

teva_reformatus-6777_resized.jpgJelentős mennyiségű és értékű gyógyászati segédeszközt – többek között elektromos mopedeket, kerekesszékeket, törött, műtött végtagok rögzítésére alkalmas végtagrögzítőket és speciális gyógyászati célra készített fehérneműket – adományozott a Teva Gyógyszergyár Zrt. a Magyar Református Szeretetszolgálatnak (MRSZ), amelyet a következő hetekben juttat majd el a rászorulókhoz a segélyszervezet.

 

Az MRSZ az adományozás minden szükséges jogi és technikai feltételének eleget tesz, biztosítva a gyógyászati segédeszközök felhasználásának szakmai feltételeit, továbbá a felhasználás ellenőrzését, megfelelve ezáltal a gyógyászati segédeszközök adományozásáról szóló törvényi szabályozásnak.

 

A hazai piac egyik vezető gyógyszergyártó- és forgalmazó vállalataként célunk, hogy lehetővé tegyük a betegek számára a gyógyulást, a jobb életminőség elérését. A gyógyászati segédeszközök adományozásával egy kiemelkedő volumenű, a Teva életében is jelentős társadalmi felelősségvállalási kampány valósul meg, hiszen a Magyar Református Szeretetszolgálat partnerségével most rövid időn belül több mint tízezer rászorulón tudunk segíteni” – foglalta össze Tóth Xénia, a Teva Gyógyszergyár Zrt. kommunikációs vezetője az összesen 119 raklapnyi felajánlás jelentőségét, amelynek egyébként a szállításában is segédkezett a debreceni székhelyű vállalat. A termékek a következő hetekben kerülnek kiosztásra a Szeretetszolgálat fővárosi és regionális irodáin (pl. Debrecen, Vásárosnamény, Ózd) keresztül.

 

A Magyar Református Szeretetszolgálat Kárpát-medencei segítő tevékenysége során kiemelten fontosnak tartja, hogy folyamatos támogatásait ki tudja egészíteni olyan tárgyi adományokkal, melyekre a rászorulóknak szüksége van, de saját forrásból nem tudják megvásárolni. A Teva Gyógyszergyár Zrt. adománya is abban segíti őket, hogy ezt a munkát professzionálisabban, költséghatékonyabban és a támogatottak számát növelve tudják ellátni.

 

Az adományok sorsáról bővebben a www.jobbadni.hu  weboldalon és hivatalos Facebook-csatornáján számol be az MRSZ.

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.