2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kingston CompactFlash Ultimate 600x memóriakártya csúcskategóriás fényképezőgépekhez

3 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/43800"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/kingst_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="72" /></a></span>A Kingston Digital Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc bejelentette a CompactFlash (CF) Ultimate 600x memóriakártya megjelenését. A Kingston Technology a leggyorsabb, csúcskategóriás fényképezőgépekkel és egyéb eszközökkel kompatibilis CompactFlash Ultimate 600x memóriakártyája támogatja az UDMA Mode 6 módot és akár 90 MB/mp írási és olvasási sebességet is elérhet.</p><p>

 

kingst 0.thumbnailA Kingston Digital Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc bejelentette a CompactFlash (CF) Ultimate 600x memóriakártya megjelenését. A Kingston Technology a leggyorsabb, csúcskategóriás fényképezőgépekkel és egyéb eszközökkel kompatibilis CompactFlash Ultimate 600x memóriakártyája támogatja az UDMA Mode 6 módot és akár 90 MB/mp írási és olvasási sebességet is elérhet.

 

kingst 0.thumbnailA Kingston Digital Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc bejelentette a CompactFlash (CF) Ultimate 600x memóriakártya megjelenését. A Kingston Technology a leggyorsabb, csúcskategóriás fényképezőgépekkel és egyéb eszközökkel kompatibilis CompactFlash Ultimate 600x memóriakártyája támogatja az UDMA Mode 6 módot és akár 90 MB/mp írási és olvasási sebességet is elérhet.

„A Kingston CF Ultimate 600x kártyát kifejezetten a képeiket sorozatfelvétel üzemmódban készítő fényképészek számára fejlesztettük ki. A gyors sorozatfelvételek készítésének lehetősége a tökéletes fotó kulcsa, hiszen így a fotós nem maradhat le egy soha vissza nem térő pillanatról, legyen szó egy esküvőről vagy akár egy sporteseményről" – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. „Örömmel tölt el bennünket, hogy a 266x Ultimate és a 133x Elite ProTM memóriakártyák mellett, a CF Ultimate 600x kártyával bővíthettük tovább CompactFlash termékcsaládunkat" – folytatta Kaszál Norbert.

A Kingston CF Ultimate 600x 16 GB-os és 32 GB-os tárkapacitással kapható, így támogatja a nagyméretű, RAW vagy HD videó módban készített fájlokat. Összehasonlítva az UDMA Mode 6 módot támogató fényképezőgépekkel és kártyaolvasókkal, a 600x kártya írási és olvasási sebessége gyorsabb a memóriakártyák korábbi generációihoz képest. A felhasználók a memóriakártyán tárolt adataikat biztonságban tudhatják, hiszen a CF Ultimate 600x kártya tartozéka az ingyenesen letölthető MediaRECOVER® adat-visszaállító szoftver is.

A Kingston CompactFlash Ultimate 600x memóriakártyáihoz élettartam-garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár. További információért látogasson el a www.kingston.com/flash weboldalra.

A Kingston CompactFlash Ultimate 600x jellemzői és műszaki adatai:

  • Kapacitás*: 16 GB, 32 GB
  • Méretek: 36,4 mm x 42,8 mm x 3,3 mm – CF Type I
  • Sebesség**: 90 MB/mp olvasás, 90 MB/mp írás
  • Adat-visszaállító segédprogram: a MediaRECOVER ingyenesen letölthető, adat-visszaállító szoftvere (Windows/Mac rendszerekkel kompatibilis)
  • Hőmérséklet működés közben: 0o – 60o C
  • Tárolási hőmérséklet: -20o – 85oC
  • Szabványos: megfelel a CompactFlash Association által meghatározott műszaki szabványoknak
  • Könnyen használható: csak be kell helyezni az eszközbe
  • Garancia: élettartam-garancia
  • Gazdaságos: a rendszerhez használt akkumulátor, illetve elem élettartamának meghosszabbításához az automatikusan aktiválódó alvó állapot járul hozzá.

* A flash tárolóeszközökre megadott kapacitás egy része a formázáshoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. Ebből kifolyólag az adattárolásra rendelkezésre álló tényleges kapacitás kisebb a terméken feltüntetett kapacitásnál. További információt a Kingston flash memóriákat ismertető útmutatójában talál, a www.kingston.com/flash_memory_guide webcímen.

** A sebesség változhat a befogadó készülék és az eszköz beállításainak függvényében.

Kingston CompactFlash Ultimate 600x jellemzői és műszaki adatai

Rendelési szám

Kapacitás és jellemzők

Javasolt végfelhasználói ár

CF/32GB-U3

32 GB-os 600x CompactFlash memóriakártya

58.560.- forint

CF/16GB-U3

16 GB-os 600x CompactFlash memóriakártya

33.460.- forint

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.