2022.05.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Királyi Vásárt rendeznek Budapest design-utcájában

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:UseFELayout/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p class="MsoNormal"><span class="inline inline-left"><a href="/node/53069"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/kiralyivasar_illusztracio.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="58" /></a></span>Első ízben rendezi meg a Királyutca Designutca Klaszter a VI. és VII. kerületi Önkormányzatok támogatásával szeptember 10-11-én, Budapesten a Királyi Vásár elnevezésű kétnapos családi rendezvényét, melynek keretében bolhapiac, mesterségek vására, biopiac, kulturális és gyermek programok várják majd a hazai és külföldi érdeklődőket. </p><p class="MsoNormal"> 

Első ízben rendezi meg a Királyutca Designutca Klaszter a VI. és VII. kerületi Önkormányzatok támogatásával szeptember 10-11-én, Budapesten a Királyi Vásár elnevezésű kétnapos családi rendezvényét, melynek keretében bolhapiac, mesterségek vására, biopiac, kulturális és gyermek programok várják majd a hazai és külföldi érdeklődőket.

 

Első ízben rendezi meg a Királyutca Designutca Klaszter a VI. és VII. kerületi Önkormányzatok támogatásával szeptember 10-11-én, Budapesten a Királyi Vásár elnevezésű kétnapos családi rendezvényét, melynek keretében bolhapiac, mesterségek vására, biopiac, kulturális és gyermek programok várják majd a hazai és külföldi érdeklődőket.

 

A vásár idejére a Király utca Deák tér és Nagymező utca közötti szakaszát lezárják a forgalom elől és árusokkal, gasztronómiai inyencségekkel népesítik be. A programok között igazi látványosságnak számít majd a táncos Guinness-rekord kísérlet, melynek során a 700 méteres utcaszakaszon a világ leghosszabb salsa-menetét kívánják a szervezők a Király utcába varázsolni.

A kétnapos vásárt egyébként hagyományteremtő céllal szervezik, így a jövőben a tervek szerint rendszeresen megrendezésre kerül majd, ezzel is élénkítve a terület kereskedelmi és turisztikai forgalmát, valamint nemzetközi ismertségét egyaránt. 

A vásár és a programok ingyenesen látogathatók. 

www.kiralyivasar.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.