2024.április.12. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kirobbanó hangzás apró kavicsba zárva

2 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/13912"><img class="image thumbnail" src="/files/images/LS055.thumbnail.jpg" border="0" alt="Samsung YP-S2" title="Samsung YP-S2" width="71" height="100" /></a><span style="width: 69px" class="caption"><strong>Samsung YP-S2</strong></span></span> <p>Dinamikus hangzás, egyedi design és több mint tizenhárom óra rendelkezésre állási idő jellemzi a Samsung S2 MP3 lejátszót, amely már Magyarországon is elérhető.</p><p>

  samsung yp-s2Samsung YP-S2

Dinamikus hangzás, egyedi design és több mint tizenhárom óra rendelkezésre állási idő jellemzi a Samsung S2 MP3 lejátszót, amely már Magyarországon is elérhető.

  samsung yp-s2Samsung YP-S2

Dinamikus hangzás, egyedi design és több mint tizenhárom óra rendelkezésre állási idő jellemzi a Samsung S2 MP3 lejátszót, amely már Magyarországon is elérhető.

Júniustól Magyarországon is kapható a Samsung divatos, kavics formájú MP3 lejátszója az S2 (hivatalos nevén YP-S2), amely letisztult desingjával és kristálytiszta hangzásával azonnal meghódítja az újdonságra vágyó és a trendkövető vásárlókat.

no small.thumbnailA „zenélő kavicsnak"-nak is nevezett készüléket a Samsung mérnökei saját fejlesztésű hangtechnikájukkal, a DNSeTM -vel szerelték fel és ennek köszönhetően tiszta, torzításmentes hangokat sikerült előállítaniuk.

s2 b e 041.thumbnailTörekedtek arra, hogy a lejátszó ötvözze magában a könnyed kezelhetőséget, a sokoldalú és minőségi teljesítményt illetve az egyedülálló megjelenést.

s2%20crea.thumbnailA személyre szabott igények kielégítése érdekében a beépített hangszínszabályzóval is ellátták az S2-őt. A „Kedvenc zene" funkció bekapcsolásával mindenki, saját ízlése szerint és egyéni beállításaival hallgathatja kedvenc zenéit.

yp s2 w 03.thumbnailAz 1 illetve 2 GB memória kapacitás pedig elegendő helyet biztosít a számok tárolásához. Ráadásul a Samsung dinamikusan világító LED kijelzőt alakított ki a lejátszó sima, természetes hatást kölcsönző felületén, amellyel hangulatosabbá válik készülék használta, bárhol, bármikor is veszi elő a felhasználó.

samsung s2 mp3p 21.thumbnailA nyakba akasztható fülhallgató pedig divatos kiegészítővé teszi az S2-őt, amely öt különböző színárnyalatban lesz elérhető: fekete, fehér, piros, zöld és lila színekben.

S2 műszaki jellemzők

Kapacitás

1GB / 2GB

Szín

Fehér márvány / Bordó / Zöld / Lila / Fekete

Funkciók

3,5 mm fülhallgató
DNSeTM hangtechnika
Egyszerű kezelő gombok
Dinamikus LED világítás

Lejátszási módok

Normál – Lassított – Kedvenc

Támogatott formátumok

MP3/WMA/Ogg

Akkumlátor kapacitása

Több mint 13 óra lejátszáskor

Méret és súly

42x42x16 mm
17.2 gramm

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.