2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

KÖZÖSEN a gyermekek karácsonyáért

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/20971"><img class="image thumbnail" src="/files/images/SCS_6723v.thumbnail.jpg" border="0" alt="1." title="1." width="56" height="100" /></a><span style="width: 54px" class="caption"><strong>1.</strong></span></span> <p>A Hűvösvölgyi Gyermekotthonban gyűltek össze a sztárvilág képviselői, hogy segítsenek a kis lakóknak karácsonyi ajándékokat és díszeket készíteni. </p><p>

 1.1.

A Hűvösvölgyi Gyermekotthonban gyűltek össze a sztárvilág képviselői, hogy segítsenek a kis lakóknak karácsonyi ajándékokat és díszeket készíteni.

 1.1.

A Hűvösvölgyi Gyermekotthonban gyűltek össze a sztárvilág képviselői, hogy segítsenek a kis lakóknak karácsonyi ajándékokat és díszeket készíteni.

Majka kedves barátnőjével, Zana Katával érkezett gipsz hűtőmágnest festeni, Dombóvári Vanda pedig csokit hozott a gyerekeknek és üvegfestéssel járult hozzá az ajándékkészítéshez, akárcsak a KÖZÖSEN Program nagykövete, Szekeres Adrien.

2.2.Varga Feri kutyája osztatlan örömet okozott, a közelébe jutó gyerekek egész délelőtt a Gyömbér nevű négylábút dögönyözték, hagyták a gyertyatartófestést az Animal Cannibals tagjaira, Qkára és Ricsire. Bagi Iván Fábry Sándor és Ernyey Béla hangján szórakoztatta a képeslap- és képkeret-díszítő gyerekeket és Hajós Andrást, míg a Dj. Dominique-ként is ismert Várkonyi Attila szakértőként járt asztaltól asztalig, mindenütt kipróbálva kézügyességét.

3.3. 4.4. 5.5.
6.6. 7.7. 8.8.
9.9. 11.11. 12.12.
13.13. 14.14. 15.15.
16.16. 17.17.  

http://www.kozosen.hu/

Ezen a délelőttön a KÖZÖSEN Programmal a hátrányos helyzetű, családon kívül nevelkedő gyermekek étkeztetésére szeretnénk felhívni a figyelmet, melynek kedvezményezettjei év végén a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével budapesti és vidéki csecsemőotthonok lesznek.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.