Minden, ami lakás – háromszáz kiállító egy helyen. Lakáskultúra Élőben és Lakásvásár a SYMA-ban. A legapróbb kiegészítőktől a legújabb kulcsrakész lakásokig mindent megtalálhat a látogató a március 9-11-ig megrendezésre kerülő Lakáskultúra Élőben és a Lakásvásár kiállításon. A két rendezvény idén egy helyen várja a vendégeket. Több mint háromszáz standot végig nézve válogathatnak az otthont kereső vagy csak lakást szépíteni vágyó látogatók.

 

Minden, ami lakás – háromszáz kiállító egy helyen. Lakáskultúra Élőben és Lakásvásár a SYMA-ban. A legapróbb kiegészítőktől a legújabb kulcsrakész lakásokig mindent megtalálhat a látogató a március 9-11-ig megrendezésre kerülő Lakáskultúra Élőben és a Lakásvásár kiállításon. A két rendezvény idén egy helyen várja a vendégeket. Több mint háromszáz standot végig nézve válogathatnak az otthont kereső vagy csak lakást szépíteni vágyó látogatók.

 

Két napos építés után a SYMA Sport- és Rendezvényközpont A és B pavilonja az otthon szerelmeseinek mennyországává változik át március második hétvégéjén. Idén ugyanis a Lakáskultúra Élőben és a Lakásvásár kiállítás szervezői összefogtak, így a látogatók a helyszínen kiválasztott otthonukhoz rögtön meg is álmodhatják a berendezést, amelyben profi szakemberek segítik majd a laikusokat.

A Lakáskultúra Élőben immár kilencedik alkalommal nyolcezer négyzetméteren várja a legújabb lakberendezési trendeket bemutató kiállítókkal az otthonukat divatosabbá, kényelmesebbé vagy épp praktikusabbá teremtő látogatókat. A bútorok, kiegészítők, burkolóanyagok bemutatása mellett igazi családi programokat is kínál a nagyjából huszonöt személyes szervező csapat. A Lakáskultúra Élőben több mint száz kiállítója mellett lakberendezők, feng shui tanácsadók segítik a nem kész ötlettel érkezőket.

 

Ha valakinek nincs még meg az a hely, amit csinosítana, annak is a SYMA-ban a helye, hiszen a Lakáskultúra Élőben társkiállítása idén Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvénye. A Lakásvásáron mindenki megtalálhatja az ideális otthon, legyen szó új építésű vagy használt ingatlanról. De képviseltetik magukat beszállítók, építészek és pénzügyi szolgáltatók is. A két kiállítás együtt kedvezményesen látogatható március 9 -11-ig.

 

A tavasz közeledtével ismét ötleteket meríthet bárki, hogyan frissítse, alakítsa át otthonát.

A B pavilonban a Lakásvásár kiállításon bárki megtalálhatja a számára ideális otthont, amelynek berendezésében a helyszínen profi szakemberek segítenek. A hazai standok mellett pedig spanyol, török, lengyel, osztrák, szerb és román kiállítók termékei közül is kedvezményesen válogathatnak a kiállításra látogatók.

 

A színes programokkal fűszerezett széleskörű rendezvény ezúttal is igazi családi kikapcsolódást kínál. Játszóház várja a legkisebbeket, míg szüleik a legújabb bútorok kiválasztása közben a színpadnál a Feng Shui tanácsok mellett akár az energiatakarékosságról is tájékozódhatnak. A programok között sztárfellépők, sminktanácsadás, horoszkópkészítés és természetesen sok-sok nyereményjáték is várja a kiállítás látogatóit. A legszerencsésebb megkapja álmai fürdőszobáját a Wellis jóvoltából.

 

Egy darab felnőtt jegy ára 1500 Ft. Erre a jegytípusra a következő kedvezményt nyújtják a rendezők: aki a különböző lapokban megjelent Lakáskultúra Élőben hirdetés alapján található kupont kivágja, s a jegyváltáskor a pénztárnál bemutatja, a kiállítás pénteki napján 400 Ft, a szombati és vasárnapi alkalmakkor 200 Ft kedvezményben részesül. Egy jegy vásárlásakor természetesen csak egy kupon illetve egyféle kedvezmény érvényesíthető. Az elővételben vásárolt teljes árú jegy 200 forinttal olcsóbb. Hogy elkerülje a kígyózó sorokat, vásárolja meg jegyét a Ticketpro hálózatában.

www.ticketpro.hu

Nyugdíjasok és diákok 950 Ft-os jegyet válthatnak. A családi jegy (2 felnőtt és 3 gyerek esetén, 7-14 éves korig) 3300 Ft-ba kerül. A 6 éven aluliak ingyen látogathatják a rendezvényt. A Lakáskultúra Élőben-re és a Lakásvásár-ra egyaránt érvényes, kombinált felnőtt jegy kedvezményes áron vásárolható meg.

Azok a látogatók, akik felmutatják a Lakáskultúra honlapjáról (www.lakaskultura.hu) letöltött kedvezményes belépésre jogosító kuponjukat, a teljes árú felnőtt jegy árából 500 Ft kedvezményt kapnak. A kupont letöltő regisztrálók között értékes nyereményeket sorsolnak ki. Idén először a Lakáskultúra Élőben belépőjének teljes összegét bizonyos kiállítóknál levásárolhatják a látogatók. Erről bővebb információt és a kedvezményben részt vevő cégek listáját a www.lakaskulturaeloben.hu oldalon találnak

A nyereményjáték díjai:

Fődíj: álom fürdőszoba a Wellis jóvoltából

1 db Hotel Európa Fitt Superior wellness hétvége

1 db digitális fényképezőgép

1 db házimozi-szett

1 db MP4 lejátszó

1 db nagy értékű lakberendezési utalvány

 

www.lakaskulturaeloben.hu

www.lakaskultura.hu

www.lakasvasar.com

 

Muri Enikő és az Apollo23 – az X-Faktor felfedezettjei – tagjai biztosan ott lesznek a Lakáskultúra Élőben kiállításon. Igazán pörgős életet élnek, de szakítanak arra időt, hogy otthonukat minél kényelemesebbé formálják, hiszen itt töltődnek fel egy-egy nehéz nap után. Néhány különleges és vidám apróság valószínűleg otthonra talál Muri Enikőnél, a fiúk pedig erkélyükre szeretnének becserkészni hasznos kiegészítőket a tavasz közeledtével.

 

Mindig is galériás lakást szerettem volna, és végre találtam is egyet a belváros szívében. Mindenképpen "csajossá" akartam varázsolni, amit sok színes kiegészítővel meg is tettem, és mindig ég egy illatos gyertya, amikor csak otthon vagyok." – mesél lakásának légköréről Muri Enikő. – „A konyha elég pici, de a sok rohanás mellett nem is nagyon lenne időm főzni. A nappaliban sok személyes tárggyal veszem körül magam, de mégiscsak a fürdőszoba az én világom, hiszen sok időt töltök benne a készülődésnél. A galérián az ágyam van, egy nagy ruhásszekrény, meg egy kis éjjeli, ahol mindig az aktuális könyvem, és gyertya is van. Szeretem a színes dolgokat, mert feldobják a kedvemet egy szürkébb napon." – teszi hozzá az énekesnő.

 

A konyhát szeretem nagyon mert ez a lakás központja, és itt szoktunk mindig összegyűlni a fiúkkal, megvitatni mindent, és a nagy házibulik is innen indulnak. Mindhármunknak külön szobája van, ami teret enged különböző egyéniségüknek. Én szeretem a füstölőket, és a könyveket." – mesél személyes kedvenceiről az együttes Tomija.

 

Az én szobám világosnak mondható, bár barna bútorokkal rendeztem be. Nekem fontosak a kiegészítők, sok ékszerem (órám, láncom) van. Ezek praktikus tárolása nem egyszerű, a polcaim tele vannak kis dobozokkal." – meséli René. – „Az enyém a legnagyobb szoba, úgyhogy sokszor gyűlünk össze ott beszélgetni, vagy zenélgetni. A gitárom központi helyen van a szobában, hogy mindig kéznél legyen." – veszi át a szót Tibi. – „Szerencsére az egész lakás, így az én kuckóm is nagyon világos. Ráadásul hatalmas erkélyünk van, ahonnan csodálatos a panoráma." ­- mondja az Apollo23 szépfiúja.

 

A látogatók szombat délután 3-kor kedvenceikkel is összefuthatnak a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.

Lakáskultúra Élőben és Lakásvásár.

2012. március 9-11.

SYMA Sport- és Rendezvényközpont A és B pavilonja.

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük