2022.szeptember.30. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

LAKÁSTREND / BUDAPEST ESSENTIAL LOOKS

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57903"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image7_68.jpg" border="0" alt="Budapest, Milennáris Teátrum, 2012 március 2-4" title="Budapest, Milennáris Teátrum, 2012 március 2-4" width="484" height="115" /></a><span style="width: 528px" class="caption"><strong>Budapest, Milennáris Teátrum, 2012 március 2-4</strong></span></span></p><p><span class="inline inline-left"></span>Magyarországon első ízben, 2011 tavaszán a Schwarzkopf Professional támogatásával került nagy sikerrel megrendezésre, a Nemzetközi Divatnapok mintájára életre hívott magas nívójú, a nagyközönség számára is elérhető trend esemény, a Budapest Essential Looks, melyen a hazai divatszakma legmeghatározóbb designerei vettek részt.</p> <p> 

budapest, milennáris teátrum, 2012 március 2-4Budapest, Milennáris Teátrum, 2012 március 2-4

Magyarországon első ízben, 2011 tavaszán a Schwarzkopf Professional támogatásával került nagy sikerrel megrendezésre, a Nemzetközi Divatnapok mintájára életre hívott magas nívójú, a nagyközönség számára is elérhető trend esemény, a Budapest Essential Looks, melyen a hazai divatszakma legmeghatározóbb designerei vettek részt.

 

budapest, milennáris teátrum, 2012 március 2-4Budapest, Milennáris Teátrum, 2012 március 2-4

Magyarországon első ízben, 2011 tavaszán a Schwarzkopf Professional támogatásával került nagy sikerrel megrendezésre, a Nemzetközi Divatnapok mintájára életre hívott magas nívójú, a nagyközönség számára is elérhető trend esemény, a Budapest Essential Looks, melyen a hazai divatszakma legmeghatározóbb designerei vettek részt.

 

A Schwarzkopf Professional hosszú távú tervei között szerepel az esemény minden év tavaszán történő megrendezése és idén egy szakmai, fodrász nappal is kiegészül a program. A február 4-i prágai világ premiert követően pont 1 hónappal, március 4-én, vasárnap a Budapest Essential Looks záró napján kerül először bemutatásra a Schwarzkopf Professional Essential Looks tavaszi trend show-ja.

 

LAKÁSTREND / BUDAPEST ESSENTIAL LOOKS

 

A 2012-es évben az idén 15 éves LAKÁSTREND és a BUDAPEST ESSENTIAL LOOKS társrendezvényként működnek együtt.

 

A két esemény egy időben,azonos helyszínen (Millenáris "B" épület, Teátrum), történő megrendezése mindkét fél számára új távlatokat nyit a trendek nagyközönséggel történő megismertetése terén. A két rendezvény egymást kiegészítő programjai egész napos kellemes és hasznos időtöltéssel ajándékozzák meg a trendekre fogékony közönséget.

 

Az idén kezdődő együttműködés egy hosszabb távú társrendezvényi partnerség kezdete, melyhez a tematikához illő újabb partner rendezvények is csatlakoznak majd.

 

A LakásTrend és a Budapest Essential Looks életre hív egy egyedi rendezvényminősítő védjegyet TRENDBANG! néven, melyet minden olyan a trendekkel, divattal, designnal stb. foglalkozó tematikus rendezvény megkaphat, aki a TRENDBANG! minőségi követelményeinek eleget tesz. A minőségi követelményeket egy erre az alkalomra felálló komoly szakmai háttérrel rendelkező kurátor csapat fogja összeállítani és tesz javaslatokat minden évben a TRENDBANG! minősítés elnyerésére.

 

Idén a tervezők -Kepp Showroom, Tomcsányi Dóra, Nubu, Artista, Art'z Modell, Gabo Szerencses, AnnaEva, Mad lei ne by Fidji Couture, Manier, Léber Barbara, Daalarna – legfrissebb kollekciói mellett teret adunk magyar gyártók bemutatkozásának. A szombati nap nyitányaként, a tervezői bemutatók előtt a Magenta és a Sugarbird 2012 tavaszi-nyári kollekcióit állítjuk színpadra.

 

A Budapest Essential Looks eseményeknél elmaradhatatlan nemzetközi színvonalú fény-, hang-, és látványtechnikai háttérrel, nemzetközi kifutókon is dolgozó magyar modellekkel, pro" sminkes (Kreatív Sminkműhely) és fodrász csapattal (Hair Club / Schwarzkopf Professional) kerül megrendezésre 2012-ben is nagyszabású eseményünk.

 

A tavalyi eseményhez képest újdonság, hogy idén az esküvői trendek bemutatásával is kiegészül a program. Ennek keretében a Fehér Szalon és az Orlando Collection mutatja be legfrissebb esküvői kollekcióit vasárnap délután.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.