Az Axel Springer-Budapest Kiadói Kft. mintegy 35-féle magazinjára és napilapjára már telefonunkon keresztül is előfizethetünk az iziSHOP mobil áruházában.Kedvenc magazinjainkra immár mobilunk segítségével is előfizethetünk az Axel Springer-Budapest Kiadói Kft. és a Hedz Kft. új, közös szolgáltatásának köszönhetően.

 

Az Axel Springer-Budapest Kiadói Kft. mintegy 35-féle magazinjára és napilapjára már telefonunkon keresztül is előfizethetünk az iziSHOP mobil áruházában.Kedvenc magazinjainkra immár mobilunk segítségével is előfizethetünk az Axel Springer-Budapest Kiadói Kft. és a Hedz Kft. új, közös szolgáltatásának köszönhetően.

A bármely mobilfelhasználó számára elérhető iziSHOP online áruház legújabb alkalmazásával mintegy 35-féle magazin és napilap előfizetését rendelhetjük meg kényelmesen a telefonunk menüjéből, amely nem igényel sem előzetes szerződéskötést, sem egyenlegfeltöltést, mivel a fizetés a mobilunkon keresztül bankkártyával történik.

A szolgáltatás igénybevételéhez el kell indítanunk mobilunkon az iziSHOP alkalmazást, amelynek új, Lapelőfizetés menüje alatti tematikus gyűjteményből választhatjuk ki a megrendelni kívánt magazint. A 3, 6, vagy 12 hónapos előfizetési időtartam megadását követően kell kitölteni a kézbesítés postai címét, amelyet telefonunk automatikusan el is ment, így további megrendeléseinknél már nincs szükség ezt újra megadni.

A fizetés a Visa, vagy MasterCard típusú bankkártyánk adatainak telefonon történő megadásával, vagy az iziSHOP PIN kód bevitelével pár másodperc alatt megtörténhet. Igény esetén az iziSHOP egy ingyenes figyelmeztető SMS-t is küldhet az ügyfélnek az előfizetési időtartam lejártakor, amely az előfizetés még időben történő kényelmes meghosszabbítására ad lehetőséget.

Új felhasználók számára, az iziSHOP alkalmazása az izishop kódszó 06 70 70-60-500 alapdíjas számra küldött SMS indításával 2-3 perc alatt letölthető és telepíthető a mobiltelefonra, ezt követően máris készen állunk a vásárlásra. A fizetés biztonságát a legmagasabb banki elvárásoknak eleget tevő technológia és az iziSHOP banki fizetési partnere, a CIB Bank szavatolja.

A felhasználó kényelmét szolgálja, hogy a kártyaadatokat elegendő csupán egyszer megadni a mobilon, azok ugyanis egy iziSHOP® PIN kód segítségével biztonságosan, titkosított formában el is tárolhatók magán a telefonon, így legközelebb a kártyával történő fizetés mindössze pár másodpercre rövidül.

A tavaly április óta működő iziSHOP-pal bármely autópálya-matrica, parkolási díj, rendezvény belépők, utasbiztosítás és éttermi számla fizetése mellett, pár hete már webes vásárlásokért is fizethetünk mobilunk segítségével.

Az iziSHOP-pon keresztül megvalósuló tranzakciókat nem terheli semmilyen plusz díj, vagy SMS-költség, csupán a GPRS kapcsolódás díja, amely alkalmanként mindössze pár forint, de a felhasználó mobil tarifájától függően lehet akár ingyenes is. Az Európában egyedülálló szolgáltatás külföldiek által is használható, jelenleg számukra angol és német nyelven érhetők el a mobil áruház folyamatosan gyarapodó alkalmazásai.

http://www.izishop.hu/

Most indult egy másik hasonló szolgáltatás is az SMSplaza

2008 novemberétől a Voxinfo Kft. elindította SMSPláza szolgáltatását, melynek keretében SMS küldéssel vásárolható sokféle termék, szolgáltatás, köztük elsőként autópálya-matrica. A rendszer használatához csupán egy egyszeri, rövid internetes regisztráció szükséges. A felhasználó a későbbiekben SMS küldéssel kezdeményezhet vásárlást az SMSPláza folyamatosan bővülő kínálatából.

    A mobiltelefon segítségével elérhető, bankkártyás fizetésen alapuló SMSPláza szolgáltatással első termékként virtuális autópálya-matricák szerezhetőek be. A matrica megvételéhez nincs szükség sorbanállásra a benzinkutaknál, vagy mobilalkalmazás letöltésére, helyette egyszeri alkalommal regisztrálni kell Interneten vagy okostelefon segítségével. Ezt követően a felhasználók bármikor normál díjas SMS küldésével gyorsan és egyszerűen vásárolhatják meg a számukra szükséges autópálya-matricát.

    Az SMSPláza előnyei:

    – egyszerű vásárlás SMS-sel: normál díjas SMS-sel rendelhető bármely matricatípus, az éves matricák kivételével,

    – külföldről is: mind a bankkártyás fizetés, mind az SMS rendelés bármely országból lehetséges,

    – biztonságos: legmagasabb banki biztonság és SMS nyugtázás a vásárlás során.

    Az SMSPláza független a mobilszolgáltatóktól, így az úthasználati jogosultság díja nem a mobilszámlát, hanem a bankkártyát terheli. A szolgáltatást külföldi felhasználók is könnyen igénybe vehetik. A kényelmes, gyors és biztonságos vásárlás mindössze bruttó kilencvenhat Ft többletköltséggel (tranzakciós díjjal) jár.

www.smsplaza.hu/autopalya-matrica

http://www.netvignette.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük