5+1 tippünkkel minden nap valódi jelenség lehetsz plusz 5 borotválkozási tipp a Gillette-től.

 

5+1 tippünkkel minden nap valódi jelenség lehetsz plusz 5 borotválkozási tipp a Gillette-től.

1. Önbizalom

A határozott, magabiztos fellépés minden esetben elengedhetetlen: a munkád során, ha sikeres karriert szeretnél felépíteni, vagy akkor is, ha szeretnéd meggyőzni a barátnődet arról, hogy talpig férfi vagy. Próbálj meg akkor is magabiztosnak tűnni, ha esetleg kétségek gyötörnek – csak az első lépés nehéz.

2. Sportos megjelenés

(SZ)Ép testben ép lélek… Szerencsére sokfélék a férfiak: alacsonyak, magasak, vékonyak vagy 'erősebbek', az mindenesetre kétségtelen, hogy az ápolt, sportos test megragadja a hölgyek figyelmét. A feszülő izmok rendkívül vonzók, és persze erőt sugároznak. A nők nem szeretik a gyenge, vézna férfiakat, szóval nincs kifogás, irány a konditerem, vagy a sportpálya. Kezdd el az edzést még ma! A rendszeres mozgás ráadásul nem csak a megjelenésednek, de az egészségednek is jót fog tenni.

3. Ápolt kezek

A kezek sokat elárulnak egy férfiról. Nemcsak a nőknek, de a férfiaknak is oda kell figyelniük kezük és körmeik ápolására. Mindig legyen rövid és tiszta a körmöd! Ápold a bőröd kézkrémmel, válassz olyat, amely az öregedés jeleit is enyhíti!

4. Jó frizura

Nem kell David Beckham extrém frizuráit utánoznod, de próbáld meg a legtöbbet kihozni a hajadból. Ha úgy nézel ki, mint aki most kelt ki az ágyból, akkor azt üzened magadról, hogy nem érdekel a külsőd. Vágass hajat öthetente, mert a hosszú, lenőtt haj ápolatlan benyomást kelt. A nők az erős, egészséges, ápolt hajat imádják megérinteni.

5. Stílusos öltözék

Nem a ruha teszi az embert – tartja a mondás. Nos, ez nem teljesen igaz, a stílusos megjelenés igenis számít. Egy jól szabott öltöny, egy szépen vasalt ing meglágyítja a nők szívét. Nem kell állandóan elegánsan járnod, a lényeg a harmónia. Az összeillő színek, a jó kiegészítők, mint például egy szép karóra megteszik a hatásukat.

+1. Tökéletesen borotvált arc

Simogatni és megcsókolni egy borostás arcot? Nem biztos, hogy a hölgyek erre az érdes élményre vágynak. Semmiképp ne indulj el randira borotválatlanul! Azok a férfiak, akik mégis borotválkozás nélkül kénytelenek elmenni egy találkozóra – és itt nem a szépen formázott szakállra gondolunk -, bizonyítottan kevésbé viselkednek magabiztosan. A nők többsége a frissen borotvált, illatos arcot részesíti előnyben, ráadásul a borotválkozás akár évekkel fiatalabb külsőt kölcsönöz. Légy jelenség – készülj a randevúdra az új Gillette Fusion Phenom-mal!

Ha teheti, fürödjön vagy zuhanyozzon le borotválkozás előtt!

Mossa meg az arcát és a nyakát meleg vízzel és lágy szappannal, hogy eltávolítsa a szennyeződést és a verejtéket, ami megakadályozza a víz behatolását a bőrbe. Bár a szakáll drótszerűen durva, meleg víz hatására a szőr kitágul, ezáltal lágyabb, és könnyebben eltávolítható lesz.

Használjon bőven borotválkozó gélt!

Bár a víz elengedhetetlen az arcszőrzet puhításához, a szőr által felszívott víz hamar elpárolog, így az ismét merev lesz. A borotválkozó gél egyfajta védőréteget alkot, mely meggátolja a víz elpárolgását, és puhán tartja a szakállat a borotválkozás során, továbbá a gél síkosító tulajdonsága csökkenti a súrlódást a penge és a bőr között. Ajánljuk a Gillette Fusion Hydragel használatát, mely speciális formulájával puhítja a szőrt és védi bőrt.

Könnyed, gyengéd mozdulatokkal dolgozzon!

Könnyed, gyengéd húzásokkal borotválkozzon. Próbálja ki a Gillette Fusion Phenom vagy Gillette Fusion Power Phenom borotvákat, melyek sajátos jellemzője, hogy elülső és hátsó oldalukon is találhatóak pengék. Gyakran mossa le a borotvát, hogy megelőzze a szőr és a borotvagél által okozott lerakódásokat a penge élein és a borotvabetétben.

A problémás területeket hagyja a végére!

Először az orcát, az oldalsó részeket és a nyakat borotválja. A legerősebb szőrzet az áll és az ajkak környékén nő. Ezeket a területeket hagyja utoljára, hogy a borotvagél jobban meg tudja puhítani azokat.

Borotválkozás után!

A borotválkozást követően mossa le arcát és nyakát hideg vízzel, majd puha, nyomkodó mozdulatokkal törölközzön meg. Minden borotválkozás után alaposan mossa ki a borotvafejet, és rázza le róla a felesleges vizet, mielőtt eltenné. Ne törölje le a pengéket, mivel ez károsíthatja az éleket. Használja a Gillette Fusion Hydra Soothe After Shave balzsamot, mely lágyító, hidratáló aloe verát tartalmaz, ami nyugtatja bőrét.

http://www.gillettefusion.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük