2022.01.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

LG Optimus 7 a Vodafone kínálatában

2 min read
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/44197"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/otimus7.thumbnail.jpg" border="0" alt="LG OPTIMUS 7" title="LG OPTIMUS 7" width="99" height="100" /></a><span style="width: 97px" class="caption"><strong>LG OPTIMUS 7</strong></span></span> <p>2010. október 21-től kapható lesz a Vodafone üzleteiben hazánk egyik első Windows Phone 7 operációs rendszerrel érkező telefonja, az LG Optimus 7.

 LG OPTIMUS 7LG OPTIMUS 7

2010. október 21-től kapható lesz a Vodafone üzleteiben hazánk egyik első Windows Phone 7 operációs rendszerrel érkező telefonja, az LG Optimus 7.

 LG OPTIMUS 7LG OPTIMUS 7

2010. október 21-től kapható lesz a Vodafone üzleteiben hazánk egyik első Windows Phone 7 operációs rendszerrel érkező telefonja, az LG Optimus 7.

„A mobilkommunikáció a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban fejlődő iparága. Az idei második negyedévben másfélszer annyi okostelefon fogyott szerte a világon, mint egy évvel korábban, ezért üzletileg igen fontos, és a Vodafone sikerének is az egyik kulcsa az, hogy a választás lehetőségét megadja felhasználóinak az okostelefon platformok tekintetében. A Vodafone kiváló minőségű mobiladat hálózattal rendelkezik ma Magyarországon, így minden adott ahhoz, hogy az okostelefonokat választó ügyfeleink számára is páratlan élményt nyújtsunk. Úgy látjuk, hogy a Windows Phone 7 – és az egyik első ilyen operációs rendszerű készülék, a hazánkban október 21-től elsőként a Vodafone-nál elérhető LG Optimus 7 – jelentős sikereket érhet el a piacon az igényes fogyasztók körében, köszönhetően az egyedi, stílusos dizájnnak, a különleges alkalmazásoknak és a könnyű kezelhetőségnek – mondta Podhorányi László, a Vodafone ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese."

Az LG Optimus 7 iránt érdeklődők számára a Vodafone addig is regisztrációs oldalt nyit a http://www.vodafone.hu/egyeni/postpaid/postpaid_hu.html  oldalon, illetve kamattól és kezelési költségtől mentes részletfizetési lehetőséget ajánlva segít abban, hogy ez a kiváló készülék az előfizetők minél szélesebb köréhez eljuthasson.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük