Idén is harangkongatással nyitotta meg kapuit a 3. Kézműves Magyar Ízek Vására, ahol a tradicionális ízek mellett számos gasztronómiai különlegességet kóstolhatnak meg az érdeklődők. Ilyen a vízibivaly szalámi, a tufapincében érlelt sajt vagy az eperbor. A gasztronómiai különlegességek mellett számos színpadi program is várja az érdeklődőket.

Idén is harangkongatással nyitotta meg kapuit a 3. Kézműves Magyar Ízek Vására, ahol a tradicionális ízek mellett számos gasztronómiai különlegességet kóstolhatnak meg az érdeklődők. Ilyen a vízibivaly szalámi, a tufapincében érlelt sajt vagy az eperbor. A gasztronómiai különlegességek mellett számos színpadi program is várja az érdeklődőket.

A színpadon, szombaton délelőtt Schmittné Makray Katalin, a rendezvény fővédnöke főz a vásárban is fellelhető alapanyagokból, Nagy István Zoltán bártulajdonos és koktél-mixer pedig több rangos európai rendezvény után a Millenárison is előad, most Pálinka! Világhírű? címmel a századfordulós száraz barack brandy lesz a téma. A főzőshow-k és a szakmai beszélgetések mellett pénteken a Balkán Fanatik, szombaton a Borra Való zenekar játszik. A szervezők a családosoknak 12 év alatt ingyenes belépővel és a vasárnapi Alma együttes koncertjével kedveskedtek.

 

Schmittné Makray Katalin, 2012. március 10-én, szombaton 11:00 órakor főz a vásár színpadán.Helyszín: Millenáris B épülete (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)

 

 

A 3. Kézműves Magyar Ízek Vásár:

                Időpontja: 2012. március 9-11.

                Helyszíne: Millenáris B épülete (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)

 

A 3. Kézműves Magyar Ízek Vásár nyitva tartása:

                Március 9. (péntek)        11:00-22:00

                Március 10. (szombat) 9:00-22:00

                Március 11. (vasárnap)                9:00-20:00

 

www.kezmuvesmagyarizekvasra.hu

www.facebook.com/magyarizek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük