plakát

Sanoma Szupernóva Díj néven internetes fejlesztői díjat alapít a Sanoma Budapest. Az összesen egymillió forint értékű díjat a legtehetségesebb feltörekvő online vállalkozások vagy internetes fejlesztéseket készítő magánszemélyek kapják.

 

 plakát

Sanoma Szupernóva Díj néven internetes fejlesztői díjat alapít a Sanoma Budapest. Az összesen egymillió forint értékű díjat a legtehetségesebb feltörekvő online vállalkozások vagy internetes fejlesztéseket készítő magánszemélyek kapják.

 

Az alapító Sanoma az online piac kiemelkedő szereplője, olyan termékekkel, mint a Startlap, a FigyelőNet és a Vezess. A cég az egészséges piac fenntartása érdekében fontosnak tartja, hogy a nagy szereplők segítsék a tehetséges, de még megerősödés előtt álló újoncokat.

„A fejlődést segítő verseny alapja a sokszínűség" – mondja evolúciós hasonlattal élve Szávuly Krisztián lapigazgató „Úgy gondoljuk, hogy rengeteg tehetséges és kreatív szakember van ebben az országban, akik megérdemlik a segítséget a kezdeti nehézségek leküzdéséhez. Az egész iparág közös érdeke, hogy a felhasználók ismerjék és a lehető legtöbb dologra szívesen használják az internetet. Ehhez pedig elengedhetetlenek az új ötletek" – mutat rá a lapigazgató.

Az idén először részesülhet összesen egymillió forint értékű díjban a szakmai zsűri által kiválasztott három vállalkozás vagy honlapot üzemeltető magánszemély. A Sanoma Szupernóva Díjat március 4-én adják majd át a harmadik Web 2.0 Symposiumon.

A zsűri a szakma különböző területeiről érkező szakemberekből áll, tagjai:

Dobó Mátyás, Doransky.hu blog

Kaszás Miklós, Dream Interactive

Miskolczy Csaba, Blogter

Novák Péter, Kirowski

Soós Gergely, Neo Interactive

Szigeti Péter, Kreatív

Záprel Zsolt, McCann Erickson

Szabados Balázs, FigyelőNet (Sanoma)

Ez a 8 ember állítja össze a jelöltek névsorát, de a díjra bárki nevezhet, akár saját honlapját, akár egy általa felfedezett weboldalt ajánlana a zsűri figyelmébe. Ehhez nem kell mást tennie, mint hogy e-mailben elküldi a javasolt oldal címét, alapításának idejét és rövid leírását a szupernovadij@sanomabp.hu  címre.

Az újonnan indult oldalak elbírálási szempontjai között szerepel az eredeti ötlet, a dinamikus növekedés, és az életképes kereskedelmi modell felvázolása. A zsűri természetesen vizsgálja a tartalom, a megjelenítés és a műszaki kivitelezés minőségét is.

http://www.szupernovadij.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük