2024.február.27. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Már Magyarországon is elérhetõek: HP Edgeline ipari nyomtatási technológia elsõ printerei a HP CM 80xx sorozat

6 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/2133"><img class="image thumbnail" src="/files/images/hp_cm8060.thumbnail.jpg" border="0" alt="HP cm8060" title="HP cm8060" width="100" height="68" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>HP cm8060</strong></span></span> <p>A HP Magyarország mai sajtótájékoztatóján fizikai valójukban is bemutatta az úttörõ Edgeline technológiát alkalmazó színes többfunkciós eszközei elsõ hazai példányait. </p><p>

 hp cm8060HP cm8060

A HP Magyarország mai sajtótájékoztatóján fizikai valójukban is bemutatta az úttörõ Edgeline technológiát alkalmazó színes többfunkciós eszközei elsõ hazai példányait.

 hp cm8060HP cm8060

A HP Magyarország mai sajtótájékoztatóján fizikai valójukban is bemutatta az úttörõ Edgeline technológiát alkalmazó színes többfunkciós eszközei elsõ hazai példányait.

Magyarországra érkeztek a HP áttörést jelentõ Edgeline technológiát alkalmazó többfunkciós eszközei. A kiváló színes és fekete-fehér teljesítményt nyújtó HP CM8060/CM8050 rendszerek ötvözik a lézer és tintasugaras technológia elõnyeit, a legjobb nyomtatási innovációkat tartalmazzák egy eszközben. Az új többfunkciós eszközök (MFP-k) rendkívül megbízhatóak és képminõségük is kitûnõ. Élvonalbeli nyomtatási rendszerük ágazatvezetõ minõségi szabványok szerint dolgozik.

A HP 1,4 milliárd dolláros beruházással kifejlesztett skálázható nyomtatási technológiája (Scalable Print Technology) több fúvókát tartalmazó, nagyobb nyomtatófejek tervezését teszi lehetõvé. Ennek nyomán fejlesztették ki a HP Edgeline megoldást, amely az oldal egész szélességét lefedõ nyomtatófejekkel dolgozik. Mivel ennél a technológiánál a nyomtatófejek helyett a papír mozog, a gép gyorsabban, élesebben és élénkebb színhatással nyomtat.

Az újszerû megoldás kiváló teljesítményt és áttörõ nyomatminõséget biztosít. A forradalmi technológiával készült nyomatók maradéktalanul kielégítik az üzleti elvárásokat.

Az Edgeline technológiát alkalmazó HP CM8060/CM8050 színes MFP-k új etalont állítanak a színes többfunkciós eszközök szegmensében: teljesítményük, megbízhatóságuk és üzemi költségszintjük is egyedülálló az ágazatban. A nyomtatófejenként 10 560 fúvókát tartalmazó gépek kivételes pontossággal hordják fel a papírra a tintát, és kifogástalan nyomatminõséggel dolgoznak.

A HP Edgeline technológia mellett a HP Vivera irodai tinták is hozzájárulnak a káprázatos teljesítményhez és nyomatminõséghez. A kimondottan HP Edgeline technológiához tervezett tinták gyorsan áthaladnak a rendszeren, rövid idõn belül száradnak, és lézerminõségû nyomatókat produkálnak. A komplett rendszer használata minden sebességnél garantálja a valósághû színeket és az éles szöveget. A HP új tintáival és kötõanyagaival évtizedekre archiválható, vízálló nyomatok készíthetõk. A HP CM8060/CM8050 színes MFP-ivel készített anyagok nem savasak, gyorsan száradnak és vízállóak – tartósságuk és minõségük minden céges igényt kielégít.

Az automatikus nyomtatófej-beállítást és a beágyazott sûrûségmérõvel színkalibrációt is végzõ, zárt hurkú rendszer maximális színegyezést, és minden nyomtatási feladatnál egységes színminõséget biztosít.

A HP CM8060 színes MFP akár 60 fekete-fehér vagy 50 színes, a HP CM8050 átlagosan 50 fekete-fehér vagy 40 színes oldallal készül el percenként. Külön említést érdemel, hogy a HP CM8060/8050 rendszerek mindegyike 12 másodperc alatt elkészül az elsõ oldallal (készenléti üzemmódból éledve).

Az 1,6 GHz-es Intel? Pentium? M-730 processzorral, 1 GB RAM memóriával és nagy teljesítményû HP Jetdirect Fast Ethernet beágyazott nyomtatószerverrel ellátott HP CM8060/CM8050 színes MFP-k maximális átviteli sebessége 1 GB/s. Mindkét rendszer gyors feldolgozásra készült és lehetõvé teszi, hogy a felhasználó rövid idõn belül visszatérjen a nyomtatási feladat alkalmazásába. Így a produktivitás és a munka hatékonysága is javul.

Ezekkel az MFP-kkel mérsékelheti a teljes rendszerköltséget (TCO). Az Edgeline technológiával ellátott HP CM8060/CM8050 színes MFP-k számos jellemzõjét a hosszú távú költségmegtakarítást és a kiváló nyomatminõséget szem elõtt tartva fejlesztettük ki.

A HP kétszintû díjszabási rendszere a lehetséges legalacsonyabb szinten tartja a nyomtatási költségeket. A rendszer lényege, hogy az üzemeltetõ eltérõ díjat számít fel a professzionális és az általános irodai felhasználásra szánt színes dokumentumok után. Így a vállalat minden szervezeti egységnél kiválaszthatja a maximális költségmegtakarítást nyújtó használati modellt. Ezzel a díjszabási stratégiával mindenki nyer. A költségszint alacsonyan tartása érdekében a HP Color Accent fekete-fehér díjat számít fel a kis mennyiségû színes tintát felhasználó nyomatok után. Így minimális költséggel lehet színes dokumentumokat nyomtatni.

Az Edgeline technológiával felszerelt HP CM8060/CM8050 színes MFP-k megbízhatóság terén is új mércét állítanak az ágazatban. Nagy teljesítményû nyomtatómotorjuk fejlett nyomtatófej-kialakítással párosul. Valódi erõgépek – ugyanakkor megbízhatóan mûködnek és karbantartásuk is rendkívül egyszerû. A nyomtatófejek stabilan állnak nyomtatás közben, így kevesebb a szerkezetben a mozgó alkatrész. Ez a forradalmi megoldás a minimumra szorítja a kopást, így a javítási és csereköltséget.

A HP CM8060/CM8050 színes MFP-k maximális élettartama 8 év, havi 20 ezer oldalas terhelés mellett. Az innovatív, hosszú élettartamú nyomtatófejek annyira megbízhatóak, hogy a rendszer élettartama alatt egyszer sem kell cserélni õket.  Az önjavító rendszer cseppérzékelõi automatikusan azonosítják a gyengébb és a jól mûködõ fúvókákat, és az egyenletesen megbízható nyomatminõség érdekében gondoskodnak róla, hogy a rendszer nyomtatás közben az ép fúvókákat használja.

A biztonságos nyomtatási és képalkotási környezetet nyújtó MFP-k védik a hálózaton továbbított kritikus adatokat, és különféle eszközökkel illetve ellenõrzõlistákkal egyszerûsítik a proaktív üzletvitelt:

  • A Private Printing funkció a dokumentumok védelme érdekében csak azután nyomtatja ki a kényes dokumentumokat, hogy a felhasználó az eszköz kezelõpaneljén megadta négyszámjegyû azonosítókódját (PIN).
  • A HP Jetdirect beágyazott nyomtatószerver sokféle szabványos és megbízható biztonsági protokollt támogat (pl. 802.1x vezetékes hálózatokhoz, SNMPv3 és HTTPS, Secure IPP (IPP-S) és IPsec.3)
  • A HP Web Jetadmin jelentéskészítõ bõvítõmodul (Report Generation Plug-in) feladat, felhasználó, eszköz vagy alkalmazás szerint nyomon követi az egyes nyomtatók és MFP-k használati trendjeit. Bõvebben: www.hp.com/go/webjetadmin .
  • A beépített helyi és hálózati hitelesítés (LDAP, Kerberos) újabb biztonsági réteget képezve segíti a rendszergazdákat az eszközök hozzáférésének szabályozásában. A rendszergazdák bejelentkezéshez köthetik az eszközhasználatot: így korlátozhatják a teljes funkcionalitás, vagy egyes jellemzõk (pl. a másolás vagy a dokumentumkézbesítés) használatát.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.