2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Meghívó:Hercegi muzsika Fraknó várában

1 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/2934"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Festsaal%20neu.thumbnail.jpg" border="0" alt="Fraknó Neue Festsaal" title="Fraknó Neue Festsaal" width="100" height="66" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Fraknó Neue Festsaal</strong></span></span>  <p>Látogasson el 2007. június 30-án, szombaton Ön is Fraknó várába, és hagyja, hogy a barokk hercegi muzsika Önt is elkényeztesse. </p><p>

fraknó neue festsaalFraknó Neue Festsaal 

Látogasson el 2007. június 30-án, szombaton Ön is Fraknó várába, és hagyja, hogy a barokk hercegi muzsika Önt is elkényeztesse.

fraknó neue festsaalFraknó Neue Festsaal 

Látogasson el 2007. június 30-án, szombaton Ön is Fraknó várába, és hagyja, hogy a barokk hercegi muzsika Önt is elkényeztesse.

 

A ?dolce risonanza"- együttes tagjai Floran Wieninger és hazai valamint nemzetközi specialisták, akik a zenét a mûvekkel és a komponistákkal kapcsolatos informatív és világos kommentárokkal színesítik.

Az italianissima  temperamentumos olasz zene abból az idõbõl, amikor a hangszeres muzsika új napvilágot látott. A 17. század szikrázó és pozitiv értelemben tanulatlan stilo moderno fiatalos energiája egyértelmûen kiérzõdik. Fontana, Falconiero, Pandolfi-Mealli, Uccellini Castello és még sok más kompozíció hallható.

Hercegi muzsika – ?italianissima"

2007. június 30, szombat

19.00 – 21.00 óra

Fraknó vára, dísszalon

Belépõ:  15,-  Euro

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.