LG Viewty Smart GC900Az LG Electronics  bejelentette az új LG Viewty Smart megjelenését. A GC900 kamerás mobiltelefonnal gyerekjáték kiváló képeket készíteni, hiszen az „Intelligens szenzor" révén a látvány elemzése és a fényképezőgép megfelelő beállításainak kiválasztása is automatikusan történik.

LG Viewty Smart GC900Az LG Electronics  bejelentette az új LG Viewty Smart megjelenését. A GC900 kamerás mobiltelefonnal gyerekjáték kiváló képeket készíteni, hiszen az „Intelligens szenzor" révén a látvány elemzése és a fényképezőgép megfelelő beállításainak kiválasztása is automatikusan történik.

A bejelentéssel egy időben az LG jelentős mérföldkőhöz érkezett egy másik kamerás mobiltelefon esetében: a 2007 novemberében bevezetett LG Viewty, azaz a KU990 értékesítése mostanra világszerte meghaladta a 7 millió készüléket. A kompakt digitális fényképezőgépekhez hasonló megjelenésű Viewty volt a világon az első teljes érintőképernyős kezelőfelülettel rendelkező 5 megapixeles kamerás telefon. Az első pillanattól kezdve óriási népszerűségnek örvendett, európai megjelenését követően már a kontinensen az első öt hét során 310 ezer készülék talált gazdára.

LG Viewty Smart GC900LG Viewty Smart GC900„Az LG Viewty népszerűsége a fejlett technológia és az újító formatervezés ötvözetének köszönhető – mondta Kárpáti Zoltán, az LG Electronics Magyar Kft., magyarországi GSM értékesítési vezetője. – A jövőben is törekszünk meghatározó szerepünk megőrzésére, olyan új telefonokkal, amelyek elődeikhez hasonlóan soha nem látott jellemzőkkel büszkélkednek, újraírva ezzel a játékszabályokat."

LG Viewty Smart GC900LG Viewty Smart GC900Az elődje örökségére építő új LG Viewty Smart jelentős mértékben továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik és célja egyszerűbbé és élvezetesebbé tenni a fényképezést. Az új telefon nevében rejlő „okosság" a kameratechnológiára, egészen pontosan a különböző fotómódokra utal. Ilyen például az „Intelligens szenzor", amely automatikus képfelismerő funkciójával a fénykép tárgyáról, hátteréről illetve a fényviszonyokról kapott adatokat automatikusan feldolgozza, hogy minden körülmény között tökéletes kép készüljön. Ez a funkció először itt jelenik meg kamerás telefonokon, de még önálló digitális fényképezőgépeken is meglehetősen ritka.

LG Viewty Smart GC900LG Viewty Smart GC900Kárpáti Zoltán hozzátette: „A múltban csak a műszaki adatokról, illetve a megapixelekről szóltak a kamerás telefonok. Az LG Viewty Smart mindezt megváltoztatja, hiszen olyan képeket készít, amelyek pontosan tükrözik a látottakat, így ez a piacon elérhető legfejlettebb 8 megapixeles kamerás telefon, és nem egyszerűen a műszaki adatok miatt, hanem azért, mert páratlan felhasználói élményt kínál."

Az LG Viewty Smart mind a szoftver, mind pedig a hardver terén újabb fejlesztésekkel büszkélkedhet. A páratlan multimédiás élményt a Viewty Smart-ban is az LG új 3D-s S-Class kezelőfelülete biztosítja. A készülék olyan további szolgáltatásokat is tartalmaz, mint például a „Görgető menü", amellyel gyorsabb és egyszerűbb kamera üzemmódba váltani a számos képkészítési mód és funkció között. A 8 megapixeles fényképezőgép 60%-kal nagyobb felbontást kínál az 5 megapixeles LG Viewty készüléknél, ami nyomtatásnál és a képek internetes megosztásakor is kiváló minőséget biztosít. Az ISO 1600-ig használható fényérzékenység, valamint a LED vaku még gyenge megvilágítás mellett is tiszta, éles részleteket biztosít. A pengeéles WVGA teljes érintőképernyő pedig tökéletes összhangban áll a Viewty Smart nagyfelbontású képeivel, és ideális választás, ha útközben szeretnénk DivX filmeket nézni. A DVD-minőségű felvételi lehetőséggel az LG célja a felhasználók videorögzítésre adott igényének kielégítése volt. Annak ellenére, hogy ilyen sok digitális fotószolgáltatást kínál, a Viewty Smart mindössze 12,4 mm vastag és súlya mindössze 102 gramm. Ezzel jelenleg az LG Viewty Smart a legvékonyabb 8 megapixeles mobiltelefon a világon.

Az LG Viewty Smart júniustól kapható hazánkban 129 000 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.

http://www.lg.hu/index.do

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük