http://routes.tomtom.com/http://routes.tomtom.com/ A TomTom  2009. június 18-án bejelentette, hogy ingyenes TomTom Route Planner útvonaltervezője immár magyar nyelven is elérhetővé válik a felhasználók számára.

http://routes.tomtom.com/http://routes.tomtom.com/ A TomTom  2009. június 18-án bejelentette, hogy ingyenes TomTom Route Planner útvonaltervezője immár magyar nyelven is elérhetővé válik a felhasználók számára.

 

  A TomTom Route Planner, amely angol nyelven már eddig is ingyenesen elérhető navigációs megoldást nyújtott a felhasználók számára, most magyar nyelven is lehetővé teszi, hogy akár az otthon kényelméből, előre megtervezhessük utazásainkat.

A kívánt indulási idő beállításával az online Route Planner, az útvonal-kalkulációkor használt, a TomTom által kifejlesztett, egyedülálló TomTom IQ RoutesTM technológiának köszönhetően mindig a lehető leggyorsabb utat fogja javasolni számunkra.

Ez azt jelenti, hogy legyen szó az adott hét, adott napjának meghatározott időszakáról, az útvonaltervező minden olyan akadályt figyelembe fog venni az adott útszakaszon, ami késleltetheti, valamint hatással lehet a menetidőre, beleértve a közlekedési lámpákat, a körforgalmakat vagy fekvőrendőröket stb.

Ennek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy az Online Route Planner mindenkor az adott időszaknak megfelelő legjobb útvonalat javasolja számunkra, ily módon biztosítva a jelenleg a navigációs piacon elérhető legpontosabb útvonal és menetidő-kalkulációt.

„Az a tény, hogy a Route Planner immár magyar nyelven is elérhető, azon célunkat erősíti, hogy a lehető legtöbb felhasználó számára elérhetővé tegyük a minőségi, és egyben díjnyertes útvonal-kalkulációt," mondta el Nánási Gergely a TomTom magyarországi senior account menedzsere. „A nyári szünidő közeledtével az online Route Planner ideális segítőtársnak bizonyulhat azon felhasználók számára, akik még csak most ismerkednek meg a navigáció nyújtotta lehetőségekkel. A Route Planner útvonaltervező hasznos segítséget nyújt mindenki számára abban, hogy még indulás előtt megtervezhesse nyári utazásait."

http://routes.tomtom.com/

www.tomtom.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük