2009. július 3. -tóll várja a vásárlókat a Tesco hipermarketlánc legújabb tagja Sárváron. Az új, 3000 négyzetméteres komplexum tegnaptól a hét minden napján, 6-22 óra közötti nyitva tartással várja a vásárlókat.

 

  

2009. július 3. -tóll várja a vásárlókat a Tesco hipermarketlánc legújabb tagja Sárváron. Az új, 3000 négyzetméteres komplexum tegnaptól a hét minden napján, 6-22 óra közötti nyitva tartással várja a vásárlókat.

 

  
    Az új sárvári Tesco hipermarket a 84-es főút mentén, az új körforgalom mellett, a Rákóczi út 83. szám alatt található. Az autóval érkezők számára a 3000 négyzetméteres komplexum mellett 271 férőhelyes parkoló került kialakításra. A cég gondolt a gyalogosan érkezőkre is: az új, ingyenesen igénybe vehető Tesco-járat a Buszvégállomástól a városközpont, a kórház és a fürdő érintésével közlekedik az áruházhoz.

A kormány válságkezelésének és emberbarát gazdaságpoltikájának sikerét jelzi, hoigy az álláshelyekre majdnem tízszeres(!) jelentlkezés volt, közöttük nagyon sok mérnök, tanár, akik több nyelven beszélnek, és akik ezt a lehetőséget az éhenhalás előtti utolsószalmaszálként fogják fel kilátástalan helyzetükben.
    

A sárvári hipermarket a Tescótól megszokott minőséggel és széles választékkal, valamint nyitási akciókkal várja a vásárlókat a hét minden napján. Az áruház kínálatában hozzávetőlegesen húszezer különböző termék található, mint például a kedvelt saját márkás termékek (Tesco Gazdaságos és Tesco Színes), valamint a tavasszal bevezetett Light Choices termékcsalád is, amely az egészséges életmód követői számára készült. Ezen kívül elérhető az új, Családi Márkák névre keresztelt termékcsalád, amely az árérzékeny, ám kiváló minőségre vágyó vásárlók számára kínál alternatívát. A Tesco kedvelt ruházati márkái, a Cherokee és az F&F divatos, nyári darabjai a megszokott kedvező ár-érték aránnyal várják a vásárlókat.
    A Tesco-Global Áruházak Zrt. valamennyi áruháza esetében igyekszik a környezetbarát technológiák alkalmazására, így természetesen a sárvári Tesco is az áruházlánc környezettudatos tervezési és kivitelezési koncepciójának példája. Számos energiatakarékos és környezetbarát megoldás került beépítésre, mint például a levegő minőségét a mindenkori igény alapján szabályozó rendszerek, vagy a korszerű világítás-technika.

    A vásárlók olyan kézzelfogható környezetbarát megoldásokkal találkozhatnak itt, mint a száz százalékban lebomló bevásárlótáska, a visszaváltható ún. örökzöld" táska, illetve a hosszantartó bevásárlótáskák kínálata. Az új áruházban a hagyományos bevásárlószatyrokat 5 Ft-ért lehet megvásárolni, ennek célja a környezet megóvása attól a hulladékterheléstől, melyet a bevásárlószatyrok jelentenek.
    Az új áruház több mint 105 embernek ad közvetlenül munkát, a Tesco Üzletsoron található kisboltok: bizsu, trafik, ajándéktárgy, ruha és sportruha, használt mobil, virágbolt, továbbá gyógyszertár (ügyelettel), valamint a szeptemberben nyíló cipőüzlet alkalmazottai pedig tovább növelik ezt a számot.

     Bár a környező városokban, mint például Körmend és Szombathely már van egy-egy áruházunk, fontos számunkra, hogy vásárlóinkat a lakóhelyükhöz minél közelebb tudjuk kiszolgálni. A Reader's Digest által meghirdetett szavazáson az Élelmiszer-áruházlánc" kategóriában elnyert Megbízható márka 2009" címünknek megfelelve mindent megteszünk annak érdekében, hogy a sárváriak elégedettségét is elnyerjük", mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője. 
    

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük