2022.november.29. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megújult a világ egyik vezető nyomdaipari vállalata, a manroland

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/14345"><img class="image thumbnail" src="/files/images/drupa%20manroland%20stand_1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span> <p>A drupa 2008 kiállításon debütált új név és arculat új tulajdonosi hátteret és vállalati értékeket tükröz. A manroland a düsseldorfi nyomdaipari seregszemlén, a drupa 2008 kiállításon mutatatta be történetének eddigi legnagyobb arculatváltását. </p><p>

 drupa%20manroland%20stand 1.thumbnail

A drupa 2008 kiállításon debütált új név és arculat új tulajdonosi hátteret és vállalati értékeket tükröz. A manroland a düsseldorfi nyomdaipari seregszemlén, a drupa 2008 kiállításon mutatatta be történetének eddigi legnagyobb arculatváltását.

 drupa%20manroland%20stand 1.thumbnail

A drupa 2008 kiállításon debütált új név és arculat új tulajdonosi hátteret és vállalati értékeket tükröz. A manroland a düsseldorfi nyomdaipari seregszemlén, a drupa 2008 kiállításon mutatatta be történetének eddigi legnagyobb arculatváltását.

 

A márka megújulásának célja, hogy még inkább kifejezze azokat az értékeket, amelyeket a több mint százhatvan éves múltú vállalat ma megtestesít: élenjáró teljesítményt, úttörő technológiát, vevőorientált szemléletet, és megbízható, kimagasló szakértelmet. A korábbi MAN Roland elnevezés megváltoztatásának hátterében ugyanakkor tulajdonosi okok is húzódnak: a társaság 2006-ban vált ki a MAN csoportból, és került független befektetői érdekeltségbe. Összhangban a cég nemzetközi elveivel, a hazai kereskedelmi képviselet neve is ezentúl „manroland Magyarország Kft." 

A nyomdaipari piac egyik leggyorsabban terjeszkedő szállítója ma már öt kontinens száz országában van jelen, éves forgalma eléri a 2 milliárd eurót. Széles termék-portfóliójával és folyamatos kutatás-fejlesztési tevékenységével az ofszet piac egyik legnagyobb innovátorának számít. Speciális megoldásaival piaci átlag feletti hozzáadott értéket és versenyelőnyt kínál ügyfeleinek. Többek között ez az, amelyet a most bevezetett új arculat kifejezni hivatott.

a 2008 évi drupa standA 2008 évi DRUPA standA megújult manroland első sikereit a drupán aratta, ahol várakozáson felül teljesített: a világ minden tájáról érkező megrendeléseinek összértéke kilenc számjegyű eurós összeg. Öt témaparkból álló standja vonzó technológiai és kommunikációs központja volt a nagyszabású kiállításnak.  „Azt demonstráltuk, hogy 2008-ban egy olyan, teljesítményt előtérbe helyező vállalat vagyunk, amely vevőorientált szemléletű, úttörő technológiai innovációkat alkalmaz, és kimagasló szerviz szakértelemmel rendelkezik. Új, energikus arculatunk frissességet és dinamizmust közvetít, amely valóban jellemez bennünket." – nyilatkozta Gerd Finkbeiner ügyvezető igazgató a kiállítás utolsó napján, majd hozzátette:  "Rendkívül örülünk az új megrendeléseknek, amelyeket főként kereskedelmi kiadványokat előállító vállalatoktól, valamint csomagolási és lapnyomtató cégektől kaptunk."

A manroland a hazai piacon elsősorban a rotációs berendezések szegmensében számít vezető vállalatnak. Célkitűzése, hogy tovább növelje piaci részesedését az íves ofszet piacon is. „Az arculatváltás valóban új mérföldkő. A jövőben sokkal nagyobb hangsúlyt helyezünk arra, hogy növeljük kiváló minőségű, költség- és energia-hatékony berendezéseink ismertségét és elismertségét." – nyilatkozta Kelemen György, a manroland Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója. „Célunk, hogy az ágazat úgy gondoljon ránk, mint a nyomdaipari vállalatok speciális képességekkel is rendelkező, testre szabott rendszereket szállító partnerére, amely megbízható és kimagasló szaktudással áll ügyfelei rendelkezésére. A mi növekedésünk záloga vevőink növekedése."

http://www.man-roland.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.