Teljesítette 2008-as árbevételi tervét az MHM Computer Hungária Kft. Az adattárolással kapcsolatos feladatok megoldására szakosodott cég kereskedelmi forgalma elérte az 1,672 milliárd forintot.

Teljesítette 2008-as árbevételi tervét az MHM Computer Hungária Kft. Az adattárolással kapcsolatos feladatok megoldására szakosodott cég kereskedelmi forgalma elérte az 1,672 milliárd forintot.

"Árbevételünk évek óta 1,5 milliárd forint körül mozog, pénzügyi helyzetünk rendkívül stabil. Az idei év elején azonban a korábbinál agresszívabb kereskedelmi stratégiát alkottunk. Ennek részeként kiterjesztjük szakmai portfoliónkat, valamint bővítjük ügyfélbázisunkat. Továbbra is fokozott hangsúlyt fektetünk a nagyvállalatokra, ugyanakkor erőteljesen nyitunk a kis- és középvállalkozások felé. Szervezeti és személyi változtatásokat is végrehajtunk; erősítjük és átláthatóvá tesszük a kereskedelmi és a műszaki csapat munkáját, továbbá behozzuk a cégbe a gazdasági, számviteli és logisztikai feladatok elvégzését. Az új stratégiától azt várjuk, hogy 2010-ben árbevételünk meghaladja a 2 milliárd forintot" — fogalmaz Lyócsa István, az MHM Computer Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

Az MHM Computer költséghatékony megoldásokat kínál a tárolószolgáltatások és a virtualizáció terén. Alapelve, hogy gyártófüggetlen megoldásokat keres, tehát projektekben gondolkozik.

Tárolószolgáltatásai között feltétlenül említést érdemelnek a szolgáltatói konstrukcióban nyújtott adatközpont-megoldások, az adatvagyon-kezelés, a költséghatékonysági kalkuláció és az optimalizáció. Szakemberei a virtualizációval szerver, kliens és alkalmazás szinten egyaránt foglalkoznak.

Az MHM Computer az EMC és a Hitachi legnagyobb magyarországi partnere. A szerver-virtualizációban az MHM Computer a VMware legdinamikusabban fejlődő partnere; nevéhez fűződik az első két hazai VMware ThinApp alkalmazás implementációja. Az MHM tevékenységéhez kapcsolható felügyelt adatvagyon meghaladja az 1 petabájtot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük