Jumurdzsák blogja az EGER:HU oldalon.

 Jumurdzsák blogja az EGER:HU oldalon.

Miről szól Jumurdzsák blogja a megújult eger.hu oldalon? A közös játékról. Miért érdemes velünk játszani? Mert egy egri, szüreti hétvége a tét!

 

Talán hihetetlen, de a félszemű dervisbégnek még a nagypapája olvasta fel az Egri csillagokat gyerekkorában, – lehet, hogy innen tud magyarul -, és mielőtt elrabolta volna Vicuskát és Gergőt, osztálykiránduláson is járt a hevesi fővárosban. Legalábbis ez derül ki abból a blogból, amely július 24-én indult útjára, és amelyből megtudhatunk mindent a hírhedt janicsár életéről, ami Gárdonyi regényéből kimaradt.

 

Egyetlen dologra nem derül fény: hogy végül is ki ő valójában?

 

Jumurdzsák blogja ugyanis nem csupán egy szokásos webnapló, amelyből megismerhetjük a blogger személyes élményeit és titkos életét, hanem egy játék is, amelyre az író, és Eger városa az olvasót invitálja. Jumurdzsák álarca mögött – négy héten át – egy közismert figura bújik meg, akinek a személyét illetően megéri találgatni!

 

Egy szüreti hétvégét sorsolnak ki azok között, akik kitalálják, ki az az országosan ismert személyiség, aki Magyarország legismertebb törökének a bőrébe bújt, s a megfejtést augusztus 19-én, 12.00 óráig elküldi az 1552@ph.eger.hu címre.

 

Amit Jumurdzsák már az elején kijelentett magáról: bár született kisvárosi lúzer, mégis egy igazi tréfacsináló polihisztor, aki otthonosan mozog a zene és az irodalom világában is.

 

A FONTOS tudnivalók egy csokorban:

 

A tippeket augusztus 19-én 12.00 óráig várják az 1552@ph.eger.hu címre!

Bármikor lehet tippelni, de érdemes várni vele, hátha Jumurdzsák még több részletet is elárul magáról!

Minden játékos kedvű érdeklődő csupán egyszer tippelhet, visszajelezni, hogy a tipp helyes-e, nem áll módukban!

Eredményhirdetés augusztus 20-án, Egerben, a Dobó téren, ahol mindenki személyesen találkozhat a rejtélyes, félszemű bloggerrel!

Érdemes velük játszani, hiszen a helyesen tippelők között egy egri, szüreti hétvégét sorsolnak ki!

 

http://eger.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük