2023.március.28. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

MOBILKONFERENCIA: A SZÉPMŰVÉSZETI MÚZEUM MEGLEPETÉSSEL KÉSZÜL

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/39307"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/szepmuveszeti-muzeum.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="82" /></a></span> <p>A 2010. május 06-i MobilKonferencia nemcsak az üzleti vállalkozásokra, hanem a non profit társaságok, állami intézmények érdeklődésére is számot tarthat: a rendezvény arra törekszik, hogy példák sorát vonultassa fel, bemutatva hazai és külföldi megoldásokat a mobilkommunikáció népszerű felhasználási területeire. </p><p>

 szepmuveszeti muzeum.thumbnail

A 2010. május 06-i MobilKonferencia nemcsak az üzleti vállalkozásokra, hanem a non profit társaságok, állami intézmények érdeklődésére is számot tarthat: a rendezvény arra törekszik, hogy példák sorát vonultassa fel, bemutatva hazai és külföldi megoldásokat a mobilkommunikáció népszerű felhasználási területeire.

 szepmuveszeti muzeum.thumbnail

A 2010. május 06-i MobilKonferencia nemcsak az üzleti vállalkozásokra, hanem a non profit társaságok, állami intézmények érdeklődésére is számot tarthat: a rendezvény arra törekszik, hogy példák sorát vonultassa fel, bemutatva hazai és külföldi megoldásokat a mobilkommunikáció népszerű felhasználási területeire.

A mobilra épülő üzletfejlesztéshez konkrét termékek bemutatásával is hozzájárulnak az előadók. A Random Capital első mobilbróker megoldását mutatja be Pataki Gábor felügyelőbizottsági tag. A WWF Magyarország tapasztalatait Csáki Roland ismerteti, aki regionális mobil stratégia kidolgozásán munkálkodik a természetvédő szervezetnél. Meglepetésként itt jelentik majd be a rendezvénynek otthont adó Szépművészeti Múzeum egy új szolgáltatásának indítását is.

A vállalkozások számára speciális szakterületre koncentrálva mutatják be a meghívott külföldi és hazai vendégelőadók a mobilpiaci tapasztalatokat. A piaci trendekről hallhatunk Alistair Hill előadásában a comScore (NASDAQ:SCOR) vállalattól és Alexandra Deutsch-tól, aki az MMA képviseletében beszél a hatékony márkaépítésről. Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója a mobiltelefon sokrétű szerepét mutatja meg a mindennapi életünkben. Erős László az Ogilvy csoporttól és Horváth Attila az Akció-Nxs ügynökségtől a média szakemberek szemével helyezik el a digitális kommunikációban a mobiltelefont, mint képernyőt. Mindezek az előadások a közelmúlt tapasztalataira alapozva adnak segítséget vállalati döntések alátámasztásához, üzleti ötletek kidolgozásához. További értéket kínál a Whirl Mobile termékhez felajánlott ingyenes üzleti tanácsadás minden résztvevő számára. Ehhez a helyszínen csak egy igénylő lapot kell kitölteni.

Az előadások szüneteiben minden mobiltelefonnal igénybe vehető majd egy érdekes kvíz játék, melynek nyertese a házigazda Szépművészeti Múzeum soron következő őszi rendezvényét ingyenesen látogathatja.

A MobilKonferencia mobil oldalán található kuponnal regisztrálók 15% kedvezményt kapnak a belépési díjból. A kupon a mobiltelefonon direktben felhasználható, de megadható a MobilKonferencia weboldalán is.

http://www.mobilkonferencia.hu/

http://www.twitter.com/mobilkonf

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.