2022.november.28. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Musicalgála a Gyermekrohamkocsiért

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78814"><img class="image image-_original" src="/files/images/musi%20(1).jpg" border="0" width="460" height="305" /></a></span>2014. április 12-én a budapesti Folyondár Sportközpontban musical gálát rendeznek sztárokkal a 15 éves Gyermekrohamkocsiért. Idén már 15 éve, hogy a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány jóvoltából elindult hazánk egyetlen Gyermekrohamkocsija.</p> <p> 

musi%20(1)2014. április 12-én a budapesti Folyondár Sportközpontban musical gálát rendeznek sztárokkal a 15 éves Gyermekrohamkocsiért. Idén már 15 éve, hogy a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány jóvoltából elindult hazánk egyetlen Gyermekrohamkocsija.

 

musi%20(1)2014. április 12-én a budapesti Folyondár Sportközpontban musical gálát rendeznek sztárokkal a 15 éves Gyermekrohamkocsiért. Idén már 15 éve, hogy a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány jóvoltából elindult hazánk egyetlen Gyermekrohamkocsija.

 

Az eddig eltelt 15 év alatt a Gyermekrohamkocsi több mint 30.000 bajba jutott kis betegen tudott segíteni.

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány a 15. születésnapja alkalmából, a Broadway Jegyirodával közösen, 2014. április 12-én különleges musical gálát szervez. Az alapítvány a hazánk legnevesebb sztárjait felvonultató musical gálával szeretné megköszönni a Gyermekrohamkocsin dolgozó bajtársak munkáját, a támogatók segítségét és a lakosság támogatását.

 

A rengeteg önzetlen segítség és támogatás tette lehetővé, hogy hazánkban a Gyermekrohamkocsi folyamatosan – a hét minden napján 24 órában – működjön.

 

A rendhagyó musical gála sztárfellépői: Szomor György, Kovács Áron, Egyházi Géza, Vastag Tamás, Feke Pál, Farkas Gábor Gábriel, Fésűs Nelly, Szinetár Dóra, Janza Kata, Kovács Áron és még sokan mások. Az élőzenéről és a hangulatról az Asterix-Live Music Band és a Coincidance társulat gondoskodik. Felcsendülnek részletek: Jézus Krisztus Szupersztár, Made In Hungaria, Hair, István a király, Rómeó és Júlia, Képzeld riport egy amerikai popfesztiválról, Grease, Szép nyári nap, Frank Sinatra musicalekből többek közt.

 

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány 1999 óta végzi életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek helyszíni mentését és szállítását együttműködésben az Országos Mentőszolgálattal.

 

Az alapítvány munkája mára nélkülözhetetlenné vált: évente több mint 3500 gyermeket látnak el. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat magasan képzett gyermekmentős csapattal, az országban egyedülálló gyermekrohamkocsival, valamint gyermek-mentőorvosi kocsival rendelkezik, amelyek hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt 15 évben több mint 30.000 bajbajutott kisgyermeken tudtak segíteni. Az alapítvány nem részesül állami támogatásban, működését az adók 1 %-ából, lakossági és vállalati adományokból finanszírozza.

 

Jegyek kaphatók: www.broadway.hu

 

2014. április 12. szombat, 19:00

Folyondár Sportközpont

1037 Budapest, Folyondár utca 15.

 

www.gyermekrohamkocsi.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.