2023.december.11. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Német úticélok idén digitálisan – GTM 2020

2 perc olvasás

 

gtm 2019©dzt jens wegener

A GTM 2020 „Digital Event” lesz 2020. június 22–24. között

Budapest, 2020. május 14. – A Német Turisztikai Hivatal (DZT) online rendezvénnyé teszi az „úticél Németország” legnagyobb beutazási workshopját június 22–24. között.

A Covid19-járvány miatt a DZT, szoros egyeztetésben a vendéglátó Mecklenburg–Elő-Pomeránia Turisztikai Egyesülettel (TMV), úgy döntött, hogy

a Germany Travel MartTM (GTM) rendezvényt 2021-re halasztja.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mecklenburg-Vorpommern

Petra Hedorfernek, a DZT igazgatótanácsi elnökének vonatkozó nyilatkozata:

Annak érdekében, hogy ápoljuk és tovább építsük a nagyon fontos kapcsolatot a németországi turisztikai partnereink, a nemzetközi vásárlók és szakmai résztvevők között, ebben az évben a GTM-et digitális rendezvényként kínáljuk fel. Ezzel hidat építünk a 2020/2021-es helyreállító programok és a következő valós GTM között.”

Tobias Woitendorf, a TMV ügyvezetője szerint:

Már ma nagyon várjuk, hogy a nemzetközi utazási szakma értékesítési vezetőit (key accountjait) üdvözölhessük Mecklenburg–Elő-Pomerániában a GTM-en 2021. április 25–27. között.

A rendezvény előkészületei már elkezdődtek. A virtuális GTM 2020-at pedig arra fogjuk használni, hogy szövetségi államunkat egy webinárium segítségével vonzó desztinációként mutassuk be.” https://hu.wikipedia.org/wiki/Webin%C3%A1rium

A kiállítók és a szakmai vásárlók, az ún. hosted buyerek közötti live meetingeken kívül a már megszokott networking-eszköz keretén belül a DZT további digitális kommunikációs lehetőségeket is integrál, mint például webináriumok vagy igény szerint lehívható tartalmak (on-demand).

A virtuális GTM 2020 rendezvényen való részvétel a német partnerek számára 79 euróba kerül. Az érdeklődők mostantól online regisztrálhatnak. Azok a partnerek, akik már benne vannak

a GTM levelezési listájában, automatikus üzenetet kapnak.

A GTM fennállásának 46 éve alatt különösen hatékony platformnak bizonyult az üzleti kapcsolatok és a szerződéskötések terén a nemzetközi utazási szakma több mint 500 key accountja és a németországi kiállítók között. A több mint 45 országból érkező részvevők a workshop napjain több mint 20 ezer személyes üzleti megbeszélést folytatnak.

A Német Turisztikai Hivatal:

www.germany.travel

https://www.germany.travel/en/germany/about-us/the-gntb/the-gntb.html

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.