Az egyik legjelentősebb számítástechnikai vásár, a CeBIT idei fő témája a felhő alapú szolgáltatás. A Magyar Telekom Virtualoso szolgáltatása ennek keretében kapott meghívást a héten zajló hannoveri nemzetközi expora.

Az egyik legjelentősebb számítástechnikai vásár, a CeBIT idei fő témája a felhő alapú szolgáltatás. A Magyar Telekom Virtualoso szolgáltatása ennek keretében kapott meghívást a héten zajló hannoveri nemzetközi expora.

A Magyar Telekom kis-és középvállalkozásoknak nyújtott szolgáltatásai közül a tavalyi év sikerterméke a Virtualoso-család, amely a felhőszolgáltatások piacán egyedi, vonzó ajánlataival növeli előfizetői versenyképességét. A Magyar Telekom az elmúlt egy évben megötszörözte az aktív szolgáltatások számát, így a Virtualoso ügyfeleinek száma mára már meghaladta a 4500-at, és több mint 10.000 szolgáltatás nyújt informatikai támogatást a vállalkozások mindennapjaihoz. Az elsősorban kis- és középvállalkozások igényeire szabott informatikai megoldásokat nagyrészt a szolgáltató- és kereskedelmi szektorban veszik igénybe.  A folyamatosan bővülő, és jelenleg nyolc elemből álló portfólió legnépszerűbb eleme az irodán kívüli kommunikációt támogató Virtualoso eMail, ezt követi a vállalkozások bevételeinek növelésében is szerepet játszó hívásmenedzselő Voice Center, harmadikként pedig a hatékony, közös munkát támogató Workplace szolgáltatás. A felhőszolgáltatások körében az egyik legfontosabb innovatív szolgáltatás 2011-ben a Fax2Email volt. A szolgáltatással teljesen mobilizálható a faxok kezelése, online felületen vagy akár okostelefonon is küldhetők, illetve fogadhatók faxok.

 A CeBIT-en részleteiben a belső adatok és információk szakszerű tárolására és védelmére specializálódott Virtulaso Server és az online archiválási rendszert nyújtó Virtualoso BackUp mutatkozik be, amely szolgáltatások lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy nagyobb beruházási költség nélkül gondoskodhassanak a számukra is rendkívül fontosnak tartott biztonságról. Ezek a termékek ráadásul edukatív hatással is bírnak –  megmutatják, hogy minimális költségből is kivédhető, hogy a cég legfontosabb iratai, dokumentumai egy hibás eszköz miatt köddé váljanak.

  http://www.uzletitelekom.hu/virtualoso

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük