2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Olvasóinkhoz: Uj rendszer? elveszett múlt

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/112"><img src="/files/images/astralogo.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="EuroAstra Internet Magazin" title="EuroAstra Internet Magazin" width="100" height="97" align="left" /></a> </span>Elõször is elnézést kérek olvasóinktól, hogy akadozott az EuroAstra szolgáltatása. Azt hihetnék az után amit látnak, hogy ennek oka a rendszercsere. Sajnos nem, a rendszercsere csak következmény. Az ok: merevlemez sajnálatos és szerencsétlen meghibásodása - valószínûleg fejtörés -miatt megsemmisült az EuroAstra multja. Sajnos.

Elõször is elnézést kérek olvasóinktól, hogy akadozott az EuroAstra szolgáltatása. Azt hihetnék az után amit látnak, hogy ennek oka a rendszercsere. Sajnos nem, a rendszercsere csak következmény. Az ok: merevlemez sajnálatos és szerencsétlen meghibásodása – valószínûleg fejtörés -miatt megsemmisült az EuroAstra multja. Sajnos.

Elõször is elnézést kérek olvasóinktól, hogy akadozott az EuroAstra szolgáltatása. Azt hihetnék az után amit látnak, hogy ennek oka a rendszercsere. Sajnos nem, a rendszercsere csak következmény. Az ok: merevlemez sajnálatos és szerencsétlen meghibásodása – valószínûleg fejtörés -miatt megsemmisült az EuroAstra multja. Sajnos.Ilyenkor az ember vesz egy nagy levegõt és újra próbal kezdeni. Most szabványos rendszerrel dolgozunk, így a belakás munka. És hibak hordozója.Példaul a most felrakott cikkig, ha a kis képre klikkelnek, csak egy uj ablakban megyilo ujabb oldalt kapnak a nagy kep helyett. Most a hiba megoldva ilyen már nem lesz. Legalabbis reméljük.

Miként azt is reméljük, hogy olvasóink elnezik azt a pár ugyetlenséget, amit a fejlesztési stadiumok soran elkövetünk. Nem akarjuk, de nem adatott meg a lehetõség, hogy szépen szervezetten kimunkáltan álljunk át az egyik rendszerrõl a másikra. Adva volt nemi idõ – mondjuk egy nap – es ez alatt kellett megoldani.

Azt veszük észre, eddigi reakciókból, hogy az oldal tipográfiájának megváltozása általában pozitiv visszacsatolást eredményez. Reméljük, ha a rendszert belakjuk, akkor kevesebb panasz lesz a vak menukrol es hasonlokról. Ugyanis itt nem a mi igényeink szerint készült rendszert használük, hanem kerestünk egy olyan magyarul is tudo free szoftverrendszert, amivel az olvasói igényeket ki lehet elégíteni.

A hibakért amiket eddig elkövettünk, szerzõink éas olvasóink elnézését kerjük. Reméljük ezeket nem követjük, el, majd elkövetünk másokat…..

Szóval ismét számítunk olvasóinkra, Reméljük ezen új rendszer alatt jobban kiigazodnak – most már a rovatok is élnek, szép lassan telének, ahogy halad az idõ. Egy valamiben azonban nem történt változás: lapunk szerkesztéspoltikájában. Szeretnénk mindenkinek a sajtó lehetõségei szerint független, kiegyensúlyozott és mocskolódásoktól, a bulvár hatásoktól mentes tényközlést folyatni, hiszen az olvasó nem hulye: majd kialakitja saját véleményét….

Azt lehet mondani mostantól van vége a béta üzemnek, mostantól élesben megy az új EuroAstra.

És végezetül egy praktikus tanács: Akik egyes cikkeket belinkelnek azok számára az EuroAstra egy kényelmes hivatkozási lehetõséget kínál: Ha a cikk cimsorára klikkelnek a rovat vagy a fõcimlapon, és a jobb gombbal a parancsikon másolása menut választják, akkor kapnak egy http://www.euroastra.info/node/111 tipusu linket, ahol a szám a cikk sorszáma. Ezt ha belinkelik a netes hivatkozásokba akkor idetalálnak az adott oldalra.

Még egyszer elnézést kérünk a kellemetlenségekért.

Johannes

(Kis János)

Az EuroAstra Internet magazin fõszerkesztõje

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.