2022.05.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Panasonic fűtési és hűtési rendszerek a növekedés útján

5 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> 72 1024x768 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p align="left"><span class="inline inline-left"><a href="/node/56513"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image3_222.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="33" /></a></span><em>Új, innovatív termékcsaládok, megnövelt beruházások a K+F és a képzés terén, és új viszonteladókra való összpontosítás alapozza meg a Panasonic 2012-re tervezett fokozott növekedését.</em></p><p align="left">

Új, innovatív termékcsaládok, megnövelt beruházások a K+F és a képzés terén, és új viszonteladókra való összpontosítás alapozza meg a Panasonic 2012-re tervezett fokozott növekedését.

Új, innovatív termékcsaládok, megnövelt beruházások a K+F és a képzés terén, és új viszonteladókra való összpontosítás alapozza meg a Panasonic 2012-re tervezett fokozott növekedését.

A Panasonic Home Appliances Air conditioning Europe (PHAAE) ma bejelentette, hogy növelni szándékozik a hűtési és fűtési rendszereinek üzletágát Európában a következő üzleti évben. Ennek érdekében a PHAAE ígéretet tett termékskálájának kibővítésére, a kutatás és fejlesztésbe (K&F) történő további beruházásokra, illetve viszonteladói hálózatának bővítésére új viszonteladók toborzása útján.

 Innováció és beruházás

A PHAAE a fűtési és hűtési piac iránti folyamatos elkötelezettségének szellemében a németországi Langenben létrehozott egy K&F létesítményt.

A központ az európai vásárlók igényeit és az európai szabályozásokat szem előtt tartva fejleszti termékeit. Az Európában található K&F központ lehetővé teszi a PHAAE számára, hogy az európai piacot gyorsabban szolgálhassa ki innovatív termékekkel.

 A jövő évi K&F beruházások fő célja olyan élvonalbeli termékek előállítása, melyek a Panasonic vásárlói számára a következőket nyújtják:

 

  • technológiai innovációt a nagyobb hatékonyság és teljesítmény érdekében,
  • az energiafogyasztás és a CO2 kibocsátás csökkentését,
  • környezetbarát innovációkat a fenntartható fűtésért és hűtésért.

 

 

A PHAAE K&F beruházásainak hasznossága már a közelmúltban bemutatott VRF Mini ECOi szériában is megmutatkozott, mely az új és egyre növekvő lakossági és kiskereskedelmi szektor számára kínál nagy hatékonyságú fűtési és hűtési megoldásokat. Ezen kívül, az elkövetkezendő hónapokban a PHAAE tervezi még egy teljesen új gázmotoros hőszivattyú (GHP) sorozat bevezetését is, melynek készülékei hatékonyabbak és könnyebben beszerelhetőek lesznek.

A PHAAE innovatív Aquarea hőszivattyúi is bizonyítják, hogy egyetlen más márkához sem mérhető a vásárlói igények figyelembe vétele. Ezen sorozat legújabb készüléke, az új kompakt Aquarea monoblokk 6 kW-os levegő-víz hőszivattyú, melyet kifejezetten az európai piac számára terveztek, tökéletes a kis energiaigényű lakóházak és a korlátozott hellyel rendelkező háztartások számára, mivel a monoblokk kialakítás hatékonyan egyesíti a kültéri és a beltéri egységeket egyetlen könnyen beszerelhető egységben. Ily módon az ebbe a hőszivattyú sorozatba tartozó kiegészítők még kompaktabbak, elegánsabbak, gazdaságosabbak és könnyebben beszerelhetőek és karbantarthatóak, mint bármikor korábban.

 
A PHAAE jelentős erőfeszítéseket tett annak érdekében is, hogy az Aquarea sorozatnál biztosítsa az olyan helyi tanúsítványoknak való megfelelőséget, mint a Microgeneration Certification Scheme (MCS) az Egyesült Királyságban, az NFPAC Franciaországban és az EHPA Németországban, így garantálta a vásárlóinak azt, hogy készülékei minden tekintetben megfelelnek az előírásoknak.

 

Bővített viszonteladói hálózatok

Annak érdekében, hogy innovatív termékei Európa szerte elérhetőek legyenek, a PHAAE arra koncentrál, hogy növelje viszonteladói partnerei számát, így lefedve az összes fontos európai piacot a légkondicionálási és fűtési megoldások terén.  

 Enrique Vilamitjana, a Panasonic Homes Appliances, Air-conditioning ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: "Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vásárlóink igényeit ne csak kielégítsük, de túl is teljesítsük a fűtési és hűtési piacon. A befektetés a kulcs ahhoz, hogy vevőinket ilyen termékekkel elláthassuk; a K&F beruházások biztosítják az innovatív, élvonalbeli készülékeket, míg a viszonteladói hálózatba történő invesztálás gondoskodik arról, hogy ezek a termékek Európa szerte elérhetőek legyenek."

"Büszke vagyok az ezen a területen eddig elért eredményekre, többek között az Aquarea hőszivattyúink gyors elterjedésére és a langeni K&F központunk megnyitására. Ugyanakkor ez még csak a kezdet, mely nagyszerű 2012-es évkezdést ígér."

Képzési beruházások

A növekedési stratégia részeként a Panasonic több képzési létesítménybe is beruház, így Budapesten, Stockholmban és az Egyesült Királyságban is új létesítmények létrehozása mellett döntött. Szintén ebben az évben nyílik meg két képzési központ Franciaországban, Valence-ben és Párizsban. Az új központok célja a már meglévő és a leendő partnerek támogatása annak érdekében, hogy a termékek elismert és megbízható szolgáltatókon keresztül jussanak el a vásárlókhoz. Az új képzési központok további célja, hogy a szerelőknek széles skálájú, átfogó képzéseket és segédanyagokat biztosítsanak azért, hogy növeljék Panasonic rendszerek tervezésének, kivitelezésének és üzembe helyezésnek műszaki színvonalát és tudatosságát.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.