2022.05.29.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Sikeres a Reklámvadász, a TV2 új hirdetési felülete

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56515"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_335.thumbnail.jpeg" border="0" width="76" height="100" /></a></span>November elején indította el a TV2 legújabb hirdetési formáját, a Reklámvadászt. Az úgynevezett Super Value csomag első terméke máris nagy siker a hirdetők és a nézők körében is.</p> <p> 

November elején indította el a TV2 legújabb hirdetési formáját, a Reklámvadászt. Az úgynevezett Super Value csomag első terméke máris nagy siker a hirdetők és a nézők körében is.

 

November elején indította el a TV2 legújabb hirdetési formáját, a Reklámvadászt. Az úgynevezett Super Value csomag első terméke máris nagy siker a hirdetők és a nézők körében is.

 

Új, Super Value termékekkel várja a hirdetőket a TV2 értékesítési csapata. Ezek közül az első a Reklámvadász, melynek célja a reklámszpotok hatékonyságának növelése. A Reklámvadász arra buzdítja a nézőket, hogy nézzék végig a reklámblokkot és alapdíjas sms-ben válaszoljanak a blokk elején és végén feltett – a hirdető reklámszpotjának tartalmával kapcsolatos – kérdésre. A TV2 nem titkolt célja, hogy a nézők pozitívan viszonyuljanak a reklámokhoz, valamint hogy megértsék és elfogadják, hogy a reklámok ismerete révén milyen fogyasztói előnyökre tehetnek szert. A Reklámvadász a hirdetők számára ugyanakkor márkájuk erősödését, reklámszpotjának ismertségét növelheti, de pozitív hatással lehet a blokkban szereplő többi szpotra is.

 

Az új hirdetési forma elsőként a Jóban Rosszban műsorkörnyezetében található reklámszüneteiben látható. A szpotjaiknak kiemelt figyelmet szánó, és az innovatív megoldásokat preferáló hirdetők között a Jófogás.hu és a Citibank és a Shell szerepelt.

Bizalmuk nem volt alaptalan: a Reklámvadász nagyságrendekkel több nézőt buzdított sms küldésre, mint általában a hagyományos sms játékok. A TV2 új terméke ráadásul a reklám-visszaidézési hatékonyságra nézve is pozitív hatással van.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.