Várják a családokat, gyerekeket, felnőtteket, mindenkit, aki szívesen nevetne Frakk, Károly bácsi, Irma néni és a két lusta macska Lukrécia és Szerénke kalandjain.

 

Várják a családokat, gyerekeket, felnőtteket, mindenkit, aki szívesen nevetne Frakk, Károly bácsi, Irma néni és a két lusta macska Lukrécia és Szerénke kalandjain.

 

Frakk, a macskák réme – Vaskakas Bábszínház és a Jászai Mari Színház közös családi előadása 2017. március 11-én 16 órakor.

 

Lukrécia és Szerénke, a két lusta macska élete felhőtlen boldogságban telik. Gazdasszonyuktól, Irma nénitől megkapnak mindent, amire vágynak: megfelelő hőfokúra langyított tejecskét, süppedős díványpárnát, szerető szavakat és gondoskodást. Ám a két macskának ez sem elég: arra a karosszékre fáj a foguk, amiben Károly bácsi, Irma néni férje szokta délutánonként az újságot olvasni. Meg is szerzik maguknak, és hiába küzd az új helyzet ellen Károly bácsi, Irma néni megvédi az ő drága kis cicuskáit. Ám a szerencse nemsokára Károly bácsi oldalára áll: egy volt osztálytársa megkéri, hogy viselje gondját a vizslájának, Frakknak, míg ő külföldön teljesít megbízatást. Frakk felbukkanása egy csapásra felforgatja a két elkényeztetett macska életét, és kezdetét veszi a játékos háború kutya és macska, illetve férfi és nő között.

 

Bálint Ágnes meséje alapján írta: Nagy Orsolya

Díszlet, jelmez: Miareczky Edit

Zene: Rab Viki

Mozgás: Fitos Dezső Harangozó Gyula-díjas

Rendező: Kocsis Rozi Blattner Géza-díjas

 

Szereplők:

Irma néni – Rab Viki

Károly bácsi – Szúkenyik Tamás

Lukrécia – Ragán Edit

Szerénke – Gergely Rozália

Frakk – Vitányi-Juhász István

 

Klebelsberg Kultúrkúria

1028 Budapest, Templom u. 2-10.

 

http://www.kulturkuria.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük