2022.november.29. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Révay András: A játék kedvéért

4 perc olvasás
  <p><strong><span class="inline left"><a href="/node/4398"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Play-1.thumbnail.jpg" border="0" alt="4Play" title="4Play" width="75" height="100" /></a></span></strong>Ingyenes belépés. Brit tulajdonosok. Így hirdeti magát Budapest legújabb szórakozóhelye, a ?4Play Lounge" a József körúton. A két mondat közül az elsõ még nem keltene feltûnést, ilyen máshol is van. A második viszont több figyelemre érdemes.</p><p>

 

4playIngyenes belépés. Brit tulajdonosok. Így hirdeti magát Budapest legújabb szórakozóhelye, a ?4Play Lounge" a József körúton. A két mondat közül az elsõ még nem keltene feltûnést, ilyen máshol is van. A második viszont több figyelemre érdemes.

 

4playIngyenes belépés. Brit tulajdonosok. Így hirdeti magát Budapest legújabb szórakozóhelye, a ?4Play Lounge" a József körúton. A két mondat közül az elsõ még nem keltene feltûnést, ilyen máshol is van. A második viszont több figyelemre érdemes.

4play Nem kell megijedni attól, hogy a bár valójában egy ügyesen átalakított pince. Lefelé könnyû az út, de fölfelé…? Majd meglátjuk. A hangulattal nincs gond, a bár elég nagy, egyszerre több táncos lányban is gyönyörködhetünk. Ki-ki ízlésének megfelelõen választhat. Az ilyenkor elmaradhatatlan oszlopokat úgy helyezték el, hogy akár a közvetlen közelükben is helyet lehet foglalni egy asztalnál. Van egészen kis színpad, egy lánynál több el sem fér rajta, de õ is képes magához vonzani a tekintetet. Van nagyobb színpad is, ott többen is táncolhatnak egyszerre.

4play Kovács Henriett üzletvezetõ azt is készségesen elmagyarázza, miért tartották fontosnak a tulajdonosok nemzetiségének hangsúlyozását. A háttérben egy olyan utazási iroda áll, ami legény- és leánybúcsúkat szervez Magyarországra, fõleg Angliából és Írországból. Külföldön félnek a magyar night-cluboktól. Rossz hírük van, nagyon sok helyen becsapják a vendéget. Ma már ott tartunk, hogy némelyikbe szinte be sem mernek menni. Az angol és kanadai tulajdonosok itt viszont vigyáznak arra, hogy a vendégeik jól érezzék magukat. Az árak a magyar vendég számára is megfizethetõk sõt, szeretnék is, ha a magyarok is járnának ide, minél többen. Az utcán, sok helyen osztogatnak kuponokat. Aki azzal jön be, egyet fizet, kettõt kap alapon rendelhet az italok többségébõl.

4play Ezen a kuponon szerepel egy figyelmeztetés is: ne üljünk be logo nélküli, tehát valamilyen céghez nem tartozó taxiba. Sajnos ott is akadhatnak gondok. Ha viszont a vendég már megérkezett, biztonságban érezheti magát. Eltérõen a többi hasonló szórakozóhelytõl, mi nagyon kedvesek vagyunk a vendégekhez – folytatja tovább az üzletvezetõ. Egy percre sem unatkozhat senki, itt szinte mindenkivel külön foglalkoznak. Szabály, hogy a lányok nem kérhetnek, nem rendelhetnek semmit, csak odaülnek és beszélgetnek a vendégekkel. Mindegyikük tud valamilyen idegen nyelven, egyikük-másikuk többön is – még ha talán nem is a legkifogástalanabb színvonalon.

4playA legnagyobb színpadon folyamatosan zajlik a mûsor, hétvégeken óránként kezdõdik valami más. A lányok jelmezbe öltöznek, kiválasztanak egy vendéget a tömegbõl és felviszik a színpadra. Egyik pillanatról a másikra, fõszereplõvé léphet elõ. Ha szervezett külföldi csoport is jelen van, annak egyik tagja az ünnepelt. Ilyenkor nagy valószínûséggel õ lesz az ?áldozat". A többiek valami tréfás kínzást is rendelhetnek neki, persze csak a jó ízlés határain belül. Arról se feledkezzünk meg, hogy ?leánybúcsú" idején fiúk a táncosok és az ara lesz a nem is túlságosan szenvedõ alany.

4play Aki eleinte idegenkedik is a számára – valljuk be – bizonyára merõben szokatlan helyzettõl, egy idõ után már szívesen vesz részt a játékban. Lesz mit mesélnie késõbb a barátok irigykedõ társaságában. A szórakoztatás ennyiben még nem merül ki. Pénteken, szombaton és vasárnap óránként tombolát is rendeznek. A nyeremény többnyire ital. Nagyjából az, amit a vendég kér, mondjuk egy üveg pezsgõ lehet a felsõ határ. Lehet a nyeremény külön, a személynek szóló asztaltánc, aminek máskor 20 euró volna az ára. Ez sem akármilyen látvány, noha a táncosok egyébként sincsenek túl távol a vendégektõl.

4playBárról lévén szó, gondosan ügyelnek az italválasztékra is. Mintegy kilencven – százféle különbözõ italt tartanak. A pultban szakképzett mixer is dolgozik. A röviditalok gazdag kínálatát jóféle borok is kiegészítik. Becsületükre legyen mondva: csak magyar bort tartanak. Gere, Bock, Degenfeld, Thummerer palackok sorakoznak egymás mellett, pezsgõbõl a Hungária Extra Dry a legkedveltebb a vendégek körében.

Vendégeikrõl nem csak a bárban gondoskodnak. Már a repülõtérrõl bejövet, a buszban tartanak a lányok egy kis bemutatót. Elkísérik a vendégeket dunai hajókirándulásra is, aki pedig még férfiasabb szórakozásra vágyik, az részt vehet egy lõtéren éleslövészeten, vezethet gokartot vagy négykerekû terepmotort, ismertebb nevén quad-ot.

A nyitva tartásról, árakról, asztalfoglalásról a http://www.4playlounge.com/ oldalon tudhatunk meg többet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.