Az Intercash Zrt., a Western Union Pénzátutalás magyarországi szolgáltatója zártkörű sajtóreggelit szervezett a Spoon hajón, amelyen a meghívottak Janics Natasa, háromszoros olimpiai bajnok főztjét is élvezhették amellett, hogy számos kérdésükre választ kaphattak a pekingi olimpiai győzelemmel kapcsolatban.

 

Az Intercash Zrt., a Western Union Pénzátutalás magyarországi szolgáltatója zártkörű sajtóreggelit szervezett a Spoon hajón, amelyen a meghívottak Janics Natasa, háromszoros olimpiai bajnok főztjét is élvezhették amellett, hogy számos kérdésükre választ kaphattak a pekingi olimpiai győzelemmel kapcsolatban.

A találkozó valóban a konyhában kezdődött, ahol a háromszoros olimpiai bajnok éppen a húst keverte, ízesítette. Később azután megtudtuk tőle: valóban ez az egyik kedvenc étele. A receptet édesanyja, Stefica állította össze, nem is nagyon bonyolult. Négy személy részére kell hozzá: 1 kg darált hús, melynek egyharmad része borjú (nyakas), egyharmada marha (nyakas) és egyharmada sertéscomb. Só, bors, ízlés szerint és egy késhegynyi szódabikarbóna. Az egészet jól össze kell gyúrni, majd legalább egy óráig állni hagyni. A kis rudakat parázson vagy platnin kell megsütni. A mama szakértelméhez nem férhet kétség, ő ugyanis szakács a horvátországi Belistyén.

 A hús pihentetéséhez szükséges időt már az étteremben, beszélgetéssel töltöttük, bár a szó eleinte nem nagyon akart megindulni. Valamennyien túlságosan megilletődöttek voltunk, mondhatnék meghatottat is, hiszen egyenként kezünkbe vehettük a csodálatos olimpiai érmeket! No meg az is erősen közrejátszott, hogy nem akármilyen bajnokkal találkoztunk. Háromszoros olimpiai bajnok nő, a magyar sport eddigi történetében mindössze három van: Keleti Ágnes, Egerszegi Krisztina és most Janics Natasa! Akitől azért közben megtudtunk egyet-mást. Egy rövid pihenő után elkezdi a felkészülést a jövő évi világbajnokságra. Hogy milyen versenyszámokban indul, ez részben a partnerétől, Kovács Katitól is függ és még az sem dőlt el, kit választ edzőnek. Régi konfliktusáról nem szívesen beszélt, ám ha valaki az esetet úgy említette, hogy megvált egykori edzőjétől, azt következetesen kijavította: „nem megváltam, engem kirúgtak"! Mást talán egy ilyen eset megtört volna, őt nem. Kitűzte a célokat és sorra el is érte – a maga útján! „Nemcsak a sportban, de mindenhol, minden embernek kell, legyen célja, mert nem csak lakni jöttünk a földre" – mondta, és hozzátette: éreztem, milyen sokan bíznak bennem, és én szeretek örömet szerezni. Szeretnék a továbbiakban is!

Peking és Athén között nagy volt a különbség. Athén előtt sok idő volt edzeni és csúcsformába kerülni. Pekingben sokkal nehezebb volt bizonyítani. Az időhiány főleg a négyesben mutatkozott meg, ezért is nem sikerült ott győzni. A németek évek óta együtt edzettek és nem a verseny előtt két hónappal állt össze az együttes. A párosban magabiztosan mentünk a mezőnnyel együtt, éreztem: nagyon együtt vagyunk Katival és tudtuk, ez sikerülni fog!

Hát sikerült is! Mire pedig a beszélgetés végére értünk, a hús is kisült. Natasa bemutatta, hogyan kell helyesen tálalni, ajvárral, ketchuppal, vegyes salátával. Közben azért még elmondta azt is, milyen fontos volt neki, hogy egy nagy cég támogatását folyamatosan maga mögött érezhette. Komoly lelki segítséget és megerősítést jelentett számára az, hogy a támogatója akkor is kitartott mellette, amikor átmenetileg kérdésessé vált számára az olimpiai szereplés lehetősége. Az Intercash Zrt. cégcsoport képviselői épp a napokban ülnek tárgyalóasztalhoz Natasával a támogatás meghosszabbítása, illetve a további együttműködés érdekében, hiszen nagyon fontos, hogy a céget képviselő reklámarc egy olyan ember legyen, aki követendő példaként állhat az emberek előtt. A kapcsolatuk már majdnem egy éves és Janics Natasa közreműködése már az együttműködés kezdetén jelentős mértékben hozzájárult többek között annak a karácsony előtti jótékonysági akciónak a sikeréhez is, amelyet az Intercash Zrt. a Fővárosi Gyermekvédelmi Szakszolgálat javára szervezett. A cég az idén is számít arra, hogy a bajnoknő ismét megjelenik a gyermekek között.

http://www.intercash.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük