2024.június.14. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Rod és Custom Show

2 perc olvasás
<p> <span class="inline left"><a href="/node/1637"><img class="image thumbnail" src="/files/images/plakat_hu_big.thumbnail.jpg" border="0" alt="Plakát" title="Plakát" width="72" height="100" /></a></span><strong>Hagyományteremtõ céllal rendezik meg elsõ ízben Magyarországon a nemzetközi custombike show-t. Május 19-20-án a Syma Csarnokban látható amerikai autó és hot rod kiállítás különleges élményt kínál az autók és motorok szerelmeseinek</strong>.</p><p>

 plakátHagyományteremtõ céllal rendezik meg elsõ ízben Magyarországon a nemzetközi custombike show-t. Május 19-20-án a Syma Csarnokban látható amerikai autó és hot rod kiállítás különleges élményt kínál az autók és motorok szerelmeseinek.

 plakátHagyományteremtõ céllal rendezik meg elsõ ízben Magyarországon a nemzetközi custombike show-t. Május 19-20-án a Syma Csarnokban látható amerikai autó és hot rod kiállítás különleges élményt kínál az autók és motorok szerelmeseinek.

A hot rod és autóépítés a II. világháborút követõ idõk óta rendkívüli népszerûségnek örvend, s napjainkra mondhatni a reneszánszát éli a világ minden pontján. Amerikában és Japánban már régóta rendeznek kiállításokat, Európában is tért hódítottak a bemutatók. A szervezõk most, 2007-ben látták elérkezettnek az idõt, hogy Magyarországon is bemutassák a nagyközönségnek az amerikai autózás ritkaságait és az épített motorokat. Békési Róbert, a Komáromi nemzetközi amerikai autó fesztivál fõszervezõje és Knap Attila, az épített motorokat népszerûsítõ CustomBike Magazin tulajdonosa úgy döntöttek, hogy közös kiállításon mutatják be a hazai közönségnek a két rokonirányzat különlegességeit.

Komáromban, a monostori erõd ad otthont nyaranta az amerikai autók seregszemléjének. Most itt Budapesten az autók az egyedi custrom motorokkal együtt kerülnek bemutatásra. A rendezvénycsarnok belsõ udvarán a LOW RIDER show várja a látogatókat, akik itt egy eredeti monstertruck autótaposó mûsort is megtekinthetnek. A C Csarnokba kilenc európai ország motorépítõ mûhelye hozta el nemzetközileg elismert épített motorjait és hot rod autóit.

A kiállítás egyik díszvendége a Londonból saját építésû hot rodjukkal érkezõ Krazyhorse custom cycles. Az épített motorokat három kategóriában összesen egymillió forint értékû díjjal jutalmazzák, a magyar motorokat 15 fõbõl álló nemzetközi motorépítõkbõl álló zsûri értékeli.

 A szervezõk ide várnak mindenkit, akik lelkesednek a régi autócsodákért, a különlegesen épített, egyéni stílust képviselõ motorokért.

http://www.rodandcustom.hu/  

Tausz A.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.