2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ruhafrissítés az egész családnak: az ikonikus LG Stylerbe most még több ruha fér

3 perc olvasás

aa_37.jpgAz LG Electronics (LG) a forradalmi Styler készülék új, még nagyobb kapacitású változatát mutatja be hamarosan a CES 2018 szakkiállításon. A berendezés megnövelt belterében egyszerre akár hat ruhadarabot is felfrissíthetünk. A Wi-Fi kapcsolattal és további intelligens funkciókkal is felszerelt LG Styler egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a modern, mindig mozgásban lévő vásárlók életét.

 

A legújabb Stylerrel az egész család ruhadarabjairól és kiegészítőiről gondoskodhatunk — még az olyan különösen kényes darabokról is, mint a melltartók, blúzok vagy kabátok, de az elegáns öltözékeket, farmereket, pulóvereket, sőt, akár a babaruhákat és plüssjátékokat is gyorsan felfrissíthetjük. A mozgó ruhaakasztón öt ruhadarab is kényelmesen elfér, az elegáns üvegajtóba szerelt nadrágél-vasalóba nagyobb méretű (akár 122 centiméteres derékkörfogatú) nadrágokat is helyezhetünk, a nadrágba vasalt él pedig akár 60 centiméter hosszú is lehet. Az LG Styler megnövelt belterében a nagyobb térfogatú ruhák is elférnek, például a tollal töltött vagy a vastagon bélelt télikabátok.

 

A Styler Wi-Fi kompatibilitásának és egyszerűen kezelhető okostelefonos irányításának köszönhetően minden eddiginél kényelmesebb a berendezés használata. Különféle ruhafrissítő-programokat tölthetünk le, és a mobiltelefonos alkalmazásban nyomon követhetjük a készülék villamosenergia-fogyasztását is, vagy beállíthatjuk, hogy értesítsen a ruhatisztítási ciklus végén. Okostelefonunkkal leolvashatjuk az NFC címkékkel ellátott ruhadarabok azonosítóját, így az alkalmazás automatikusan beállítja a Styleren a megfelelő programot.

 

A Styler szíve az LG innovatív TrueSteam™ gőztechnológiája, amely gyengéden fertőtleníti a ruhadarabokat és semlegesíti a kellemetlen szagokat, eltávolítva az allergének és baktériumok több mint 99 százalékát. A közvetlenül a ruhákra permetezett forró gőz egyszerre sterilizál és kiegyenesíti az anyagszálakat, miközben a mozgó ruhaakasztó gyengéd rázással a maradék ráncokat is elsimítja. A nadrágél-vasaló csökkenti a nadrágszárak térd mögötti gyűrődését, és az elegáns megjelenés érdekében középső élt is vasalhatunk a nadrág szárába.

 

„Az új LG Styler tökéletes megoldás azoknak, akik számára fontos a kifogástalan megjelenés segítségével minden ruhadarab a legjobb ápolást kaphatja, így a felhasználók minden alkalomra friss öltözettel készülhetnek” — mondta Song Dae-hyun, LG háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnök-vezérigazgatója. „A Styler új kategóriát teremtett a ruhaápolási piacon azokban az országokban, ahol a ruhatár gondozása különös figyelmet kap.”

 

A CES látogatói maguk is megismerkedhetnek az LG legújabb Styler készülékével január 9. és 12. között, a Las Vegas Convention Center központi csarnokának (Central Hall) 11100-as standján.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.