Standján csobogó víz és kiemelkedő felirat hívta fel a figyelmünket, majd a sörcsapolási bemutatót láthattuk.

Standján csobogó víz és kiemelkedő felirat hívta fel a figyelmünket, majd a sörcsapolási bemutatót láthattuk.

Az utóbbi években fantasztikusan kiépült, megszépült Sárváron tevékenykedik Vancsura Miklós, a Magyar Fürdőszövetség elnöke, de az Utazás 2012 kiállításon mégis a londoni olimpiáé volt a főszerep. Erről tájékoztatott Kondora István, a város polgármestere is. Sárvár szülötte, Hegedűs Csaba birkózó világbajnok pedig elmondta, hogy a városban készíti fel olimpiai birkózó csapatunkat. Hegedűs Csaba vezényletével zajlottak a pekingi olimpián a birkózó események, Londonban pedig ő lesz az olimpiai birkózóversenyek technikai igazgatója.

Az ő világhíre tehát nem kétséges, ezzel pedig Sárvárt is reklámozza. Köszönetet mondott a városnak a segítségért, majd mindhárman kérték a közönséget, hogy szurkoljon a magyar csapatnak nemcsak Londonban, hanem a Futball Európa Bajnokságon is, ha másképp nem, legalább a képernyők előtt.

   A fürdők jó helyszínek lehetnek a közvetítésekhez. Sárvár azzal is hozzájárul, hogy a gyerekek számára százmillió forintért épít kalandparkot, amelynek látványterveit most bemutatták. Jelen volt még „személyesen" Nádasdy gróf, a várparancsnok és neje, Báthori Erzsébet, akik udvartartásukkal a híres várba hívták a közönséget. A látogatókat titkos sárvári recept alapján összeállított koktéllal kínálták.

DOBI ILDIKÓ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük