2022.05.29.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Senkit nem kapcsol ki karácsonykor a GDF SUEZ

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56729"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image3_225.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="31" /></a></span>A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. a karácsonyi ünnepekre való tekintettel haladékot ad a nem fizető lakossági fogyasztóknak. 2011. december 21. és 2012. január 2. között egy háztartásban sem fogja kikapcsolni a gázszolgáltatást.</p> <p> 

A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. a karácsonyi ünnepekre való tekintettel haladékot ad a nem fizető lakossági fogyasztóknak. 2011. december 21. és 2012. január 2. között egy háztartásban sem fogja kikapcsolni a gázszolgáltatást.

 

A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. a karácsonyi ünnepekre való tekintettel haladékot ad a nem fizető lakossági fogyasztóknak. 2011. december 21. és 2012. január 2. között egy háztartásban sem fogja kikapcsolni a gázszolgáltatást.

 

Még a nem fizető háztartások sem maradnak karácsonyra fűtés nélkül a GDF SUEZ szolgáltatási területén, hiszen a vállalat úgy döntött, hogy az ünnepek alatt haladékot ad mindazoknak, akik nem tudják időben befizetni számláikat. Így 2011. december 21. és 2012. január 2. között indokolt esetben sem szüntetik meg sehol a gázszolgáltatást annak érdekében, hogy az ünnepek mindenki számára zavartalanul teljenek.

 

„Tudjuk, hogy a háztartások anyagi helyzete egyre romlik, a karácsonyi időszakban pedig sokan az ünnepi készülődésre tartalékolnak. Úgy döntöttünk, hogy a jövő év elejéig az ebből a döntésből származó anyagi kockázatokat is vállalva felfüggesztjük a hátralékban lévő lakossági fogyasztókkal szembeni kikapcsolási eljárásokat", mondta el Csiba Péter, a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. általános vezérigazgatója. „Felelős vállalatként valljuk, hogy nem működhetünk elszigetelten, fogyasztóink mindig fontosak nekünk, különösen most az ünnepek alatt. Éppen ezért szeretnénk hozzájárulni, hogy a nehéz helyzetben lévő háztartások is nyugalomban tölthessék ezt az időszakot", tette hozzá.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.